RX 5700 XT Mech sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
J

Jira'nın süper çakması 3T

Ziyaretçi
Arkadaşlar MediaMarkt'ta gördüm, 5700 XT Mech 3100 TL gibi bir fiyata sahip ve çok ucuz geldi. Diğer modellere göre sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 5000 serisini tavsiye etmem. Driverları sorunlu diye duymuştum. Ayrıca çok da ucuz bir fiyat değil sadece bir indirim.

RX 5000 serisini tavsiye etmem. Driver'ları sorunlu diye duymuştum. Ayrıca çok da ucuz bir fiyat değil sadece bir indirim.

Hocam referans modeli bile 3300 TL iken bu kartın 3100 TL olması tuhafıma geldi ve ucuz gibi.

RX 5000 serisini tavsiye etmem. Driverları sorunlu diye duymuştum. Ayrıca çok da ucuz bir fiyat değil sadece bir indirim.
Şu an driverlarında hiçbir sıkıntı yok. Kart ilk çıktığında driver sorunları fazlaydı fakat son gelen güncellemeler gayet iyi.

Mech serisinde ısınma sorunu yaşayabilirsiniz hatta forumlarda yaşayan arkadaşlar var . Mech ısınma şikeyetinden dolayı yenilendi ve yeni sürümi Mech GP olarak çıktı diye biliyorum.

Mech serisinde ısınma sorunu yaşayabilirsiniz hatta forumlarda yaşayan arkadaşlar var. Mech ısınma şikeyetinden dolayı yenilendi ve yeni sürümi Mech GP olarak çıktı diye biliyorum.

O Mech GP sadece RX 5700'de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…