Ben claymore ve ethermine kullanıyorum. Ödemenizi bir borsa da hesap açıp ethereum şeklinde alıyorsunuz. Tavsiyem dünyanın en büyük kripto para borsası olan binancedır. Ethereumu burada tl ye çevirerek banka hesabınıza atabilirsiniz.
Bilgisayar ilk 3 gün bazı şartlardan dolayı kapandı.
Son 4 gündür full çalışıyor 7 24
Ben de claymore kullanıyorum. Ödeme için ETH. Binance hesabım da var. Dün akşam başladım, değerler bu şekilde ama henüz Binance hesabımda herhangi bir şey yok, kafam karıştı. Bilgisayarı gece kapattım, bu mesaj ile tekrardan başladım. Estimated Earnings şu an çalışmasına rağmen
0.00220'den 0.00217'ye düştü. Neden böyle oldu? Sanırım ben kullanmayı anlamadım .
Sanırım 5700XT yönünden şanslıyım. Kartı 94-95w ve makul ısı değerlerinde çalıştırmayı başardım. v 21 saat boyunca WattMan hatası vermeden devam edebildi. Bakalım ileriki süreçte ne kadar dayanabilecek.
Sanırım 5700XT yönünden şanslıyım. Kartı 94-95w ve makul ısı değerlerinde çalıştırmayı başardım. v 21 saat boyunca WattMan hatası vermeden devam edebildi. Bakalım ileriki süreçte ne kadar dayanabilecek. Eki Görüntüle 884624 Eki Görüntüle 884625
Hocam merhaba, bu değeri ne kadar sürede kazandınız? Benim hiç bilgim yok, beni de bilgilendirebilir misiniz? Aynı anda Claymore ve Etherium ile kazma yapabiliyor muyum?
Hocam merhaba, bu değeri ne kadar sürede kazandınız? Benim hiç bilgim yok, beni de bilgilendirebilir misiniz? Aynı anda Claymore ve Etherium ile kazma yapabiliyor muyum?
Görseldeki görüntüler yaklaşık 21 saatin ortalaması. 21 saatte 5.72$ değerinde kazım yapmış kart. 174$ olan kısım aylık ortalama değer. Tabi değerleri etheriumun fiyatına göre belirlendiğini belirtmeliyim. Claymore denilen olay etherium kazmak için kullanılan program. Yani evet claymore ile etherium kazabilirsiniz. Siz Kayseri’de ikamet ediyordunuz değil mi?
Görseldeki görüntüler yaklaşık 21 saatin ortalaması. 21 saatte 5.72$ değerinde kazım yapmış kart. 174$ olan kısım aylık ortalama değer. Tabi değerleri etheriumun fiyatına göre belirlendiğini belirtmeliyim. Claymore denilen olay etherium kazmak için kullanılan program. Yani evet claymore ile etherium kazabilirsiniz. Siz Kayseri’de ikamet ediyordunuz değil mi?
Şehiri yanlış hatırlamışım. Rica ederim bilgi paylaştıkça çoğalır. Gıbırnet yada mining konusunda sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Direk ulaşmak isterseniz discord üzerinden bağlantı kuralım.
Şehiri yanlış hatırlamışım. Rica ederim bilgi paylaştıkça çoğalır. Gıbırnet yada mining konusunda sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Direk ulaşmak isterseniz discord üzerinden bağlantı kuralım.