MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 498 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #41 Pirateinthesky dedi: 2 günlük bir tecrübem var, bildiğim kadarıyla ETH gibi paralar direkt olarak BTC cüzdanına aktarılmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bana atılıyor dedi ama bilemedim. Yani illa bir şekilde aktarılma oluyordur diye düşünüyorum
Pirateinthesky dedi: 2 günlük bir tecrübem var, bildiğim kadarıyla ETH gibi paralar direkt olarak BTC cüzdanına aktarılmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bana atılıyor dedi ama bilemedim. Yani illa bir şekilde aktarılma oluyordur diye düşünüyorum
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Şubat 2021 #42 MTurkmn dedi: Arkadaşım bana atılıyor dedi ama bilemedim. Yani illa bir şekilde aktarılma oluyordur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bunu bir öğreneyim. Eğer olursa süper, çünkü Minehash'te bir alt sınır yok.
MTurkmn dedi: Arkadaşım bana atılıyor dedi ama bilemedim. Yani illa bir şekilde aktarılma oluyordur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bunu bir öğreneyim. Eğer olursa süper, çünkü Minehash'te bir alt sınır yok.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 498 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #43 Pirateinthesky dedi: Bunu bir öğreneyim. Eğer olursa süper, çünkü Minehash'te bir alt sınır yok. Genişletmek için tıkla... Current market price for 1 ETH is 0.001 BTC. This means that you have to spend 0.001 BTC to get 1 ETH. NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading www.nicehash.com
Pirateinthesky dedi: Bunu bir öğreneyim. Eğer olursa süper, çünkü Minehash'te bir alt sınır yok. Genişletmek için tıkla... Current market price for 1 ETH is 0.001 BTC. This means that you have to spend 0.001 BTC to get 1 ETH. NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading www.nicehash.com
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Şubat 2021 #44 MTurkmn dedi: Current market price for 1 ETH is 0.001 BTC. This means that you have to spend 0.001 BTC to get 1 ETH. NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading www.nicehash.com Genişletmek için tıkla... Düzeltme için teşekkür ederim. 0.001 BTC çok pahalıymış. O zaman Ethermine ile devam.
MTurkmn dedi: Current market price for 1 ETH is 0.001 BTC. This means that you have to spend 0.001 BTC to get 1 ETH. NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading www.nicehash.com Genişletmek için tıkla... Düzeltme için teşekkür ederim. 0.001 BTC çok pahalıymış. O zaman Ethermine ile devam.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 498 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #45 Pirateinthesky dedi: Düzeltme için teşekkür ederim. 0.001 BTC çok pahalıymış. O zaman Ethermine ile devam. Genişletmek için tıkla... 350₺ 'ye denk geliyor .
Pirateinthesky dedi: Düzeltme için teşekkür ederim. 0.001 BTC çok pahalıymış. O zaman Ethermine ile devam. Genişletmek için tıkla... 350₺ 'ye denk geliyor .
B B00M Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 147 20 Şubat 2021 #46 Minerstat nasıl arkadaşlar bu konuda şu anda kullanıyorumda 180-190 lira olmuş.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Şubat 2021 #47 B00M dedi: Minerstat nasıl arkadaşlar bu konuda şu anda kullanıyorumda 180-190 lira olmuş. Genişletmek için tıkla... Minerstat Phoenix altyapılı. Güzel ama Minerstat'da 42 MH/s alırken direkt Phoenix açınca 45-47 MH/s değerler alabiliyorum.
B00M dedi: Minerstat nasıl arkadaşlar bu konuda şu anda kullanıyorumda 180-190 lira olmuş. Genişletmek için tıkla... Minerstat Phoenix altyapılı. Güzel ama Minerstat'da 42 MH/s alırken direkt Phoenix açınca 45-47 MH/s değerler alabiliyorum.
B B00M Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 147 20 Şubat 2021 #48 Pirateinthesky dedi: Minerstat Phoenix altyapılı. Güzel ama Minerstat'da 42 MH/s alırken direkt Phoenix açınca 45-47 MH/s değerler alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki şu anda minerstat ile kazıyorum. Bunu Phoenix'e böylece taşıyabilir miyim veya 1 ay dolup parayı çektikten sonramı geçeyim.
Pirateinthesky dedi: Minerstat Phoenix altyapılı. Güzel ama Minerstat'da 42 MH/s alırken direkt Phoenix açınca 45-47 MH/s değerler alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki şu anda minerstat ile kazıyorum. Bunu Phoenix'e böylece taşıyabilir miyim veya 1 ay dolup parayı çektikten sonramı geçeyim.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Şubat 2021 #49 B00M dedi: Peki şu anda minerstat ile kazıyorum. Bunu Phoenix'e böylece taşıyabilir miyim veya 1 ay dolup parayı çektikten sonramı geçeyim. Genişletmek için tıkla... Geçebilirsiniz. Phoenix'i indirdikten sonra cüzdan kodunuzu start bat dosyasını düzenleyin. Ardından çalıştırın. Kaldığınız yerden devam edecek.
B00M dedi: Peki şu anda minerstat ile kazıyorum. Bunu Phoenix'e böylece taşıyabilir miyim veya 1 ay dolup parayı çektikten sonramı geçeyim. Genişletmek için tıkla... Geçebilirsiniz. Phoenix'i indirdikten sonra cüzdan kodunuzu start bat dosyasını düzenleyin. Ardından çalıştırın. Kaldığınız yerden devam edecek.
P pisst0n Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 47 22 Şubat 2021 #50 Hocam sizce uv değerlerim nasıl gözüküyor?