khaJu Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 32 11 Temmuz 2019 #1 Bu konuda çok bir bilgim yok sizce marka fark eder mi? MSI 5700 XT ile Sapphire 5700 XT arasindaki gorunus disinda bir fark var midir? Bir de bu kartlarin gorunuslerini begenmedim ne zaman 2 fanli ya da 3 fanli hali çıkar? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Bu konuda çok bir bilgim yok sizce marka fark eder mi? MSI 5700 XT ile Sapphire 5700 XT arasindaki gorunus disinda bir fark var midir? Bir de bu kartlarin gorunuslerini begenmedim ne zaman 2 fanli ya da 3 fanli hali çıkar?
V VelMorth Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 132 11 Temmuz 2019 #2 khaJu dedi: Bu konuda çok bir bilgim yok sizce marka fark eder mi? MSI 5700 XT ile Sapphire 5700 XT arasindaki gorunus disinda bir fark var midir? Bir de bu kartlarin gorunuslerini begenmedim ne zaman 2 fanli ya da 3 fanli hali çıkar? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Merhaba, Bu kartlarda suan marka hiçbir fark etmez Özel tasarımları bekle 2 fanlı 3 fankı dediklerini ağustos ortalarına doğru çıkar. Çıkınca Sapphire alanı öneririm zira AMD nin en güçlü partneri rx 590 da da en güçlü kart Sapphire indi.
khaJu dedi: Bu konuda çok bir bilgim yok sizce marka fark eder mi? MSI 5700 XT ile Sapphire 5700 XT arasindaki gorunus disinda bir fark var midir? Bir de bu kartlarin gorunuslerini begenmedim ne zaman 2 fanli ya da 3 fanli hali çıkar? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Merhaba, Bu kartlarda suan marka hiçbir fark etmez Özel tasarımları bekle 2 fanlı 3 fankı dediklerini ağustos ortalarına doğru çıkar. Çıkınca Sapphire alanı öneririm zira AMD nin en güçlü partneri rx 590 da da en güçlü kart Sapphire indi.