RX 5700 XT Nitro+ 8 GB R5-3600 sistemin değeri nedir?

SadiEnes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, çocuk olması sebebi ile artık PC oturamıyorum çünkü çocuk devamlı kucağıma çıkıp klavye tuşlarına basıyor PC kafayı yiyor bu sebeple satıp PS5+ ekstra kol vb. almayı düşünüyorum ama ne kadara satabilirim aklımda hiçbir fikir yok acaba parçaları yazsam fiyat konusunda yardımcı olur musunuz çok düşüğe satmayı düşünmüyorum çünkü çok severek ve hevesle topladım hiç de üzmedi beni. Canım PC çok üzülerek satacağım kasa temperli camdı her gün camını bile silerdim açıp fanlarını kulak çubuklarıyla temizlerdim gözüm gibi bakardım:'( akılmdan 28-30 k arası geçiyor bu fiyatlara satabilir miyim?

Ekran kartı: Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8 GB.
RAM: Thermaltake thougram 2xgb 3600 MHz.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max.
Güç kaynağı: High Power 750W.
SSD: 240 GB normal SSD var markasını unuttum.
Kasa: Dark Guardian.
HDD: 2 TB WD.

Son düzenleyen: Moderatör:
13-14K civarına gider diye düşünüyorum. 15K'ya ilana koyup ilk mantıklı teklife satılacak sistem

12-13 civarı veren çıkabilir belki.

Bilgisayarında ki hemen hemen her parçanın sarı sitede aynısı satılmakta taban fiyatta tekli olarak tek tek hesaplasan bile 14 anca ediyor. Seni 28-30k'ya bu sistemi satabileceğine kim ikna etti ?

Hepsinin fiyatlarına akakçe gibi sitelerden bakıp %20-25 arası fiyat düştüm sarı siteye hiç bakmadım açıkcası dediğiniz doğru olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…