Kartta tam anlamıyla sorun olmadığını bilemem elbette, fakat Windows 7 - 8'de çalışan sürücü Windows 10'a geçince çalışmadı. Ayrıca tüm stress testlerinden tam not alıyordu, ısınmıyordu, stabildi ve Witcher 3 gibi oyunları bile en düşük ayarlarda oynattı. Cevabın Windows 10'a entegre etmeyi becerememiş olmaları çok daha muhtemel. Zaten ilk kez duyduğum bir şey de değil açıkcası o yüzden bilgisayarcıya gidip daha fazla başımı ağrıtmadan öyle varsaydım. Kartı da R7 200 series driveriyle kullandım sorunsuz olarak. Ama yine de R7 250 diye bir driver varken onu kullanmak muhtemelen performans kaybı yaşatmıştır test edememiş olsam da. XT 5500 kartınızın stabil çalışmasına sevindim, güle güle kullanın ama zaten kartların %100'ü problem çıkarsa şimdiye AMD çoktan batmıştı. Ne her kart kusursuz hem de hepsi problemli kullanılamaz. Kartlar birebir aynı değil nedense. Cw sorunu ya da Xbox'un üç kırmızı ışık sorunu buna güzel örnekler bence. Benim dememden bağımsız olarak XT serisi sürücü sorunlarıyla nam salmış durumda.