sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Temmuz 2020 #11 Sylveon dedi: Kablolar arka tarafa toplanacaktır arkayı açmadığınız sürece rahatsız olmazsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sorularımı cevapladığınız için ve yardım ettiğiniz için teşekkürler. High Power 750W Element BR 80+ Bronze PSU hakkında çok aşırı bir bilgim olmadığı için direk bunu seçtim. Fiyat hesaplaması için sepete ekliyorum da.
Sylveon dedi: Kablolar arka tarafa toplanacaktır arkayı açmadığınız sürece rahatsız olmazsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sorularımı cevapladığınız için ve yardım ettiğiniz için teşekkürler. High Power 750W Element BR 80+ Bronze PSU hakkında çok aşırı bir bilgim olmadığı için direk bunu seçtim. Fiyat hesaplaması için sepete ekliyorum da.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Temmuz 2020 #12 Sinerji üzerinden mi topluyorsunuz sistemi? Bütçe nedir? Böyle tek tek sormanız iyi olmuyor.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Temmuz 2020 #13 Sylveon dedi: Sinerji üzerinden mi topluyorsunuz sistemi? Bütçe nedir? Böyle tek tek sormanız iyi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bütçem yaklaşık 9bin TL civarı. Ryzen 5 3600 ve RX 5700XT Nitro kullanacağım. Ayrıca Sinerji'den toplayacağım.
Sylveon dedi: Sinerji üzerinden mi topluyorsunuz sistemi? Bütçe nedir? Böyle tek tek sormanız iyi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bütçem yaklaşık 9bin TL civarı. Ryzen 5 3600 ve RX 5700XT Nitro kullanacağım. Ayrıca Sinerji'den toplayacağım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Temmuz 2020 #14 Çok az aştı ama: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Temmuz 2020 #15 Sylveon dedi: Çok az aştı ama: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler ancak bütçem 8700 civarıydı. Biraz arttırırım diye 9bin yükselttim. Ancak 9bini geçmek istemiyorum.
Sylveon dedi: Çok az aştı ama: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler ancak bütçem 8700 civarıydı. Biraz arttırırım diye 9bin yükselttim. Ancak 9bini geçmek istemiyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Temmuz 2020 #16 Açıkçası tekrar düşürmek için ekran kartını Gigabyte Gaming OC alın Nitro+ diye zorlamaya gerek yok. Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
Açıkçası tekrar düşürmek için ekran kartını Gigabyte Gaming OC alın Nitro+ diye zorlamaya gerek yok. Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr