RX 5700 XT Pulse Kingdom Come: Deliverance düşük kullanım

gokaytemizel

Centipat
Ryzen 5 3600 ile birleştirdiğim bu sistemde bu oyun dışında bir problemim yok. Fakat bu oyunda ormandayken FPS 30'un altına düşüyor, açıktayken en fazla 60 oluyor. HyperX Fury 2×8 3200MHz RAM'im var. Ekran kartı kullanımı %60'larda.

Oyunla ilgili bir durum gibi. Aşağıda forumda açılmış konular var çözümler önerilmiş ama genel olarak optimizasyon sıkıntıları olduğu söylenmiş.

Reddit'te de benzer bir problem yaşanmış. Tamamını incelemedim ama bu ekran kartının Unreal Engine ile garip çalıştığını söylemiş bir arkadaş ama oyunla alakalı gibi duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak şöyle bir çözüm vardı ancak hala etkili midir bilmiyorum bu ekran kartı kullanım yüzdeleriyle ilgili.
MSI afterburner ayarlar-genel ayarlar sekmesinden alt tarafta "enable unified GPU usage monitoring" işaretli değilse işaretleyin.

Ayarlar en yüksekte ve televizyonun çözünürlüğü olan 1080p olarak kullanıyorum. Yüksek ayarlarda da aynı fps veriyor. Msi Afterburner hakkında ise başka oyunlarda bir sorunum yok, bu yüzden ellemek istemiyorum, ellemeli miyim ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı