Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #21 SHER-LOCKED dedi: Hocam CV 650 nasıldır? Hiç konu bulamadım bunun hakkında fakat Corsair diye Gaming gecesinden 500 ₺'ye aldım. Genişletmek için tıkla... CV modeli VS modelinin bir üst modelidir.Daha kaliteli,650w CV modeli 12V kanalından daha fazla güç verebiliyor. 267345 dedi: Bunu alması mümkünse bence 8 + (4+4) pin girişi olan MWE'yi alması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet o da bir alternatif.
SHER-LOCKED dedi: Hocam CV 650 nasıldır? Hiç konu bulamadım bunun hakkında fakat Corsair diye Gaming gecesinden 500 ₺'ye aldım. Genişletmek için tıkla... CV modeli VS modelinin bir üst modelidir.Daha kaliteli,650w CV modeli 12V kanalından daha fazla güç verebiliyor. 267345 dedi: Bunu alması mümkünse bence 8 + (4+4) pin girişi olan MWE'yi alması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet o da bir alternatif.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.327 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #22 Adem Yıldız_ dedi: CV modeli vs modelinin bir üst modelidir. Daha kaliteli, 650W CV modeli 12V kanalından daha fazla güç verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu OC yapacaklar için iyi bir şey yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Adem Yıldız_ dedi: CV modeli vs modelinin bir üst modelidir. Daha kaliteli, 650W CV modeli 12V kanalından daha fazla güç verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu OC yapacaklar için iyi bir şey yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #23 SHER-LOCKED dedi: Sanırsam bu OC yapacaklar için iyi bir şey yanlışım varsa düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet. Daha fazla güç olanağı sunuyor.
SHER-LOCKED dedi: Sanırsam bu OC yapacaklar için iyi bir şey yanlışım varsa düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Evet. Daha fazla güç olanağı sunuyor.