FANOBXRE
Hectopat
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1rFMvHX5YQw22aQ9c4xOM_UkGdnIUX9Vj/view?usp=sharing
- RAM
- 2x KHX3466C19D4/8G - KF432C16BBK2/16
- SSD veya HDD modeli
- 510 SSD ZP250GM30001 / WD10EZEX-08WN4A0
- Ekran kartı
- RX 5700 XT
- Anakart
- MSI Z390 gaming plus
- İşlemci
- i9 9900K
Merhaba bugün birkaç kez hata aldım neredeyse 1 aydır hata alıyorum daha önce de konu açtım çözüldü zanetttik RAM voltaj sorunu gibi duruyordu fakat çözülmemiş yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dün oluşturduğu hata raporunu veriyorum fakat bugün 10'dan fazla test yaptım hepsinde çöktü fakat DMP dosyası yenilenmedi RAM'ler uyumlu çalışsın diye o kadar test yaptım Sea of Thieves oyununa giriyorum daha yelken açmadan PC çöküyor hala.
1.5 yıldır 32 GB RAM kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkarmadı fakat ne olduysa artık.
SFC scannow, checkdsk yaptım fakat fayda yok.
drive.google.com
Güncelleme.
2 tane KHX3466C19D4/8G RAM ile denedim 16 GB olarak.
Tekrar CRITICAL_PROCESS_DIED hatası aldım RAM'lerden değil sorun sanırım.
DDU ile ekran kartı sürücülerini sildim yeniden başlattım otomatik Windows ekran kartı güncellemesi yaptı fakat AMD sürücüsünü indirmeden tekrar girdim oyuna yine aynı hatayı alıyorum.
Dün oluşturduğu hata raporunu veriyorum fakat bugün 10'dan fazla test yaptım hepsinde çöktü fakat DMP dosyası yenilenmedi RAM'ler uyumlu çalışsın diye o kadar test yaptım Sea of Thieves oyununa giriyorum daha yelken açmadan PC çöküyor hala.
1.5 yıldır 32 GB RAM kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkarmadı fakat ne olduysa artık.
SFC scannow, checkdsk yaptım fakat fayda yok.
13.06.2024 23.44 DMP Dosyası.rar

Güncelleme.
2 tane KHX3466C19D4/8G RAM ile denedim 16 GB olarak.
Tekrar CRITICAL_PROCESS_DIED hatası aldım RAM'lerden değil sorun sanırım.
DDU ile ekran kartı sürücülerini sildim yeniden başlattım otomatik Windows ekran kartı güncellemesi yaptı fakat AMD sürücüsünü indirmeden tekrar girdim oyuna yine aynı hatayı alıyorum.
Son düzenleme: