RX 5700 XT sistemde RDR 2 FPS değerleri normal mi?

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
Grafik ayarları en yüksekte olması lazım ve FPS değerlerim nasıl böyle yüksek anlamadım ben.
  • İşlemci: Ryzen 5 5600.
  • Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 5700 XT 8 GB.
  • RAM: G.Skill 8x2 16 GB 3200 MHz RAM.
  • Anakart: A320M S2H.

Ekran görüntüsü 2025-01-08 154359.png

Ekran görüntüsü 2025-01-08 154836.png

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS iyi hocam ama ekran kartınız 85 derece ve fanlar 2800 RPM en son ne zaman bakım yaptınız.

FPS iyi hocam ama ekran kartınız 85 derece ve fanlar 2800 RPM en son ne zaman bakım yaptınız.

Bakım hiç yaptırmadım sıfır kart olarak geldi elime sevdiğim bir abim verdi kartı kart 2019'dan beri açılmamıştır muhtemelen güvenlik bandrolü duruyor çünkü.

5700XT kaç dereceyi görmemelidir mesela işlemciye sürülen termal macun la ekran kartınada aynısımı sürülüyor eğer öyleyse ben sürebilir miyim?

Son düzenleme:
Bakım hiç yaptırmadım sıfır kart olarak geldi elime sevdiğim bir abim verdi kartı kart 2019'dan beri açılmamıştır muhtemelen güvenlik bandrolü duruyor çünkü.

5700XT kaç dereceyi görmemelidir mesela işlemciye sürülen termal macun la ekran kartınada aynısımı sürülüyor eğer öyleyse ben sürebilir miyim?
Kasanın havalandırması kötüyse bu sıcaklıklar normal. Kasa modeliniz mesh kasa mı?

İşlemciyle ekran kartına aynı macun sürülür 5700 XT için 70-76 derce iyidir.

Kasanın havalandırması kötüyse bu sıcaklıklar normal. Kasa modeliniz mesh kasa mı?

Hayır mesh falan değil kasam çok eski Cooler Master.
Şu kasa var şu an elimde içi dopdolu ama dışı :D

Ne önde temiz hava fanı var ne arkada egzoz fan yan kapağı açık kullanıyorum sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı