RX 5700 XT sisteme 600W PSU yeterli mi?

Eurus Holmes

Hectopat
  • ASUS ROG RX 5700 XT 08G
  • Ryzen 5 3600X
  • MSI B450 GAMING Plus Max
  • 4133 MHz Patriot Viper RAM (8x2)
  • 512 GB M.2 SSD
  • 1 TB 7200RPM HDD
  • 6 adet RGB Fan
  • Xigmatek Aurora sıvı soğutma 120mm

Hafif bir OC yapmayı düşünüyorum. Bu sisteme %85 verimli 600W PSU yeter mi? Kasanın içinde halihazırda var. Yetmiyorsa satın alacağım. Yardımılarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• ASUS ROG RX 5700 XT 08G
  • Ryzen 5 3600X
  • MSI B450 GAMING Plus Max
  • 4133 MHz Patriot Viper RAM (8x2)
  • 512 GB M.2 SSD
  • 1 TB 7200RPM HDD
  • 6 adet RGB Fan
  • Xigmatek Aurora sıvı soğutma 120mm

Hafif bir OC yapmayı düşünüyorum. Bu sisteme %85 verimli 600W PSU yeter mi? Kasanın içinde halihazırda var. Yetmiyorsa satın alacağım. Yardımılarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
RX 5700 XT sistem 650 W ile sorunsuz kullanıyorum. 650 W altına düşmeyin. Hangi PSU'yu alacağınızı yazarsanız daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdaki sistemi 650W ile sorunsuz kullanıyorum. 650W altına düşmeyin. Hangi PSU'yu alacağınızı yazarsanız daha iyi olur.

Seasonic GC-650 almayı düşündüm. Diğer kasamdaki Thermaltake Smart 80+ 700W yeterse onu da kullanabilirim sanırım. Uzun süredir burada insanlara yardımcı oluyorsunuz anladığım kadarıyla siz ne önerirsiniz?
İmzanızdaki sisteme nasıl bakacağımı bilmiyorum. Onun dışında Seasonic GC-650 almayı düşündüm. Diğer kasamdaki Thermaltake Smart 80+ 700W yeterse onu da kullanabilirim sanırım.( 20 aydır etkin kullanılıyor verimliliği düşüyor mu tam bilmiyorum. ) Uzun süredir burada insanlara yardımcı oluyorsunuz anladığım kadarıyla siz ne önerirsiniz?

Seasonic GC-650 almayı düşündüm. Diğer kasamdaki Thermaltake Smart 80+ 700W yeterse onu da kullanabilirim sanırım. Uzun süredir burada insanlara yardımcı oluyorsunuz anladığım kadarıyla siz ne önerirsiniz?
PSU'yu sisteme takıp OCCT ile test edip denersiniz. Bazı arkadaşların hesaba katmadığı en önemli fark anlık olarak ekran kartı W değerlerinde fırlamalar oluyor. O yüzden dediğimİ yapıp sağlama alın işinizi. Son olarak Seasonic GC-650 iyi seçim olur.

MSI 5700xt Mech Oc kullanıyorum. Kartın kutusunda psu için minimum 600w olarak yazmışlar. Tabii tercih sizin büyük ihtimal 600w sağlam bir psu ile açarsınız. Kendim 650W Xigmatek'in bir Psu'su ile kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı