RX 5700 XT sorunları devam ediyor mu?

SosuyoBoyuSama

Femtopat
Merhaba. 5700 XT almak istiyorum ama araştırmalarıma göre sürekli hata alıyormuş AMD kartlar. Gaming X modeli bütçeme daha çok uyuyor. Garanti ile uğraşmak istemiyorum. OC falan da yapmayacağım normal düz kullanıcıyım. 2K için kullanmak istiyorum. Sorun yaşar mıyım? Elektroniğin şansa bağlı olduğunu biliyorum ama genel sürücü hatalarından bahsediyorum. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sapphire Nitro+ Plus modelini al geç boş ver MSI benim kart ondan on numara hiçbir sorunla karşılaşmadım aldığımdan beri 3 ay oldu.

Bir ara RX 570 ile aynı diyorlardı yanlışım varsa düzeltin şu an internetteki test videolarında çok ciddi FPS farkı var hatta RTX 2080 Ti yarışıyordu bazı durumda geçiyor.

Sapphire Nitro+ Plus modelini al geç boş ver MSI benim kart ondan on numara hiçbir sorunla karşılaşmadım aldığımdan beri 3 ay oldu.
Sanırım o modeli alacağım. Umarım sorun olmaz. Mağazaya gittiğimde Saphire yoksa 2060S alırım büyük ihtimal. Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…