Çözüldü RX 5700 XT sorunları düzeltildi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar dün MSI RX 5700 XT satın aldım Gaming X sıfır ve kullanılmamış. Satın aldıktan sonra aklıma bu ekran kartı sorunlu değil miydi diye sordum kendime. Bu ekran kartında yazılım ve WattMan sorunu olayı vardı. Güncellemelerle sorun giderildi mi arkadaşlar? Bilen varsa yazsın. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
3 yıldır kullanıyorum donanım hızlandırma sorunu yoksa ki bu donanımsal bir sorun. Haricinde hiçbir sorun yaşamıyorum. Hatta normal kullanıcılara göre ekstrem kullanıyorum. VBIOS modluyorum ekstrem overclock denemelerim var.

Sıfır RX 5700XT nasıl buldun?
3 yıldır kullanıyorum donanım hızlandırma sorunu yoksa ki bu donanımsal bir sorun. Haricinde hiçbir sorun yaşamıyorum. Hatta normal kullanıcılara göre ekstrem kullanıyorum. VBIOS modluyorum ekstrem overclock denemelerim var.

Çözüm

Yurtdışında tanıdığıma ebay'den satın aldırdım. Anladığım kadarıyla düzgün çalışıyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-27-08-38-21-420_com.ebay.mobile.jpg
    Screenshot_2025-10-27-08-38-21-420_com.ebay.mobile.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2025-10-27-08-38-26-313_com.ebay.mobile.jpg
    Screenshot_2025-10-27-08-38-26-313_com.ebay.mobile.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 9
En basit şekilde sürücüleri ve chipset kurduysan YouTube üzerinden 5 dakika civarı 4K 60 FPS video oynatın internet kaynaklı olmayan bir sebepten kasma, donma, takılma sorunu var olup olmadığına bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı