RX 5700 XT ve R5 3600 sistem ne kadar eder?

Okidoki0

Centipat
Arkadaşlar sistemimi satmak istiyorum, kafadan bir fiyat çıkartmam lazım yardımcı olabilir misiniz? Satıp sıfır laptop alacağım. Ekipmanla beraber satabilme ihtimalim var. Hepsinin garantisi durmaktadır, sistem 1 yıllıktır fakat tertemizdir kendisine gayet iyi baktığımı düşünüyorum.
  • Sapphire Pulse RX 5700XT
  • Ryzen 5 3600
  • Corsair Vengeance RGB 3200 MHz 8x2 Beyaz renk
  • Gigabyte B450M S2H
  • XPG 256 GB M2 SSD
  • Sandisk 512GB SSD
  • Gigabyte 850W 80+ Gold Aorus GP-AP850GM PSU
  • Corsairin ekstra arkada bir adet fanı modelini hatırlamıyorum.

Ekipman
  • Logitech G PRO Gaming wired mouse
  • SteelSeries QCK EDGE Large
  • James Donkey 610s mekanik klavye red switch
  • Corsair HS35 kulaklık

Lütfen ekipman dahil veya ekipman dahil değil olarak ayrı ayrı söylerseniz sevinirim. Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.

Benim için bu fiyatta iyi olur gerçekten. Sistemleri incelediğimde her şey aşırı pahalı duruyor.
Usta 14.5 a bırakıyorum fikriniz nedir? Adamla anlaştık. 1 haftadır gelen en yüksek tak nakit teklifiydi, ekonomi malum insanımız da bilgisayara birden para bulamıyor hep 11 12 teklifleri geliyordu. Ek olarak ekran kartı ayrı kasayı ayrı satmayı denemiştim kasa elimde patladı 0 teklif adım 10 günde.

Son düzenleme:
Benim için bu fiyatta iyi olur gerçekten. Sistemleri incelediğimde her şey aşırı pahalı duruyor.
Usta 14.5 a bırakıyorum fikriniz nedir? Adamla anlaştık. 1 haftadır gelen en yüksek tak nakit teklifiydi, ekonomi malum insanımız da bilgisayara birden para bulamıyor hep 11 12 teklifleri geliyordu. Ek olarak ekran kartı ayrı kasayı ayrı satmayı denemiştim kasa elimde patladı 0 teklif adım 10 günde.
Çok iyi fiyat. Satın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı