RX 5700 XT ve R5 5700x3D sistemde oyunlarda 40'larda FPS almak

LucCciD

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Oyunlarda CPU ve GPU çalışma performansı bu şekilde ve düşük FPS alıyorum, bundan dolayı görüntü ayarlarını düşürüyorum ancak bir şey değişmiyor, yükselttiğimde kullanım oranı artıyor ama performans gene düşük kalıyor, sizce bu normal mi? Resmen çamurda oynuyorum.
GPU: MSI RX 5700 XT.
CPU: AMD 5700x3D.

Dosya Ekleri

• 1742934718359.png
    1742934718359.png
    380,1 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba,
Oyunlarda CPU ve GPU çalışma performansı bu şekilde ve düşük FPS alıyorum, bundan dolayı görüntü ayarlarını düşürüyorum ancak bir şey değişmiyor, yükselttiğimde kullanım oranı artıyor ama performans gene düşük kalıyor, sizce bu normal mi? Resmen çamurda oynuyorum.
GPU: MSI RX 5700 XT.
CPU: AMD 5700x3D.
Ekran kartın çok düşük frekansta çalışıyor, bu sebeple düşük FPS alıyorsun. DDU ile sürücüleri silip baştan yüklemeyi dener misin? Ayrıca güç kaynağın ne?

Ekran kartın çok düşük frekansta çalışıyor, bu sebeple düşük FPS alıyorsun. DDU ile sürücüleri silip baştan yüklemeyi dener misin? Ayrıca güç kaynağın ne?

Power Boost 750W Fury 80+ güç kaynağı ve PC formatlamam yakın zamanda oldu tekrar DDU ile silip baştan yükleme yapayım, önereceğiniz bir sürüm var ise ekran kartında özellikle o sürümü kullanayım.

Frekansı sürekli yüksek tutabileceğim bir şekil var mıdır acaba.

Son düzenleme:
Power Boost 750W Fury 80+ güç kaynağı ve PC formatlamam yakın zamanda oldu tekrar DDU ile silip baştan yükleme yapayım, önereceğiniz bir sürüm var ise ekran kartında özellikle o sürümü kullanayım.

Frekansı sürekli yüksek tutabileceğim bir şekil var mıdır acaba.

Ben ekran kartı sürücüsü olarak Pro 24.Q4 sürümünü kullanıyorum memnunum, öneririm.

Akşam deneyeceğim hocam, frekanası yüksek tutabilir miyiz peki yüksek FPS almak için.
MSI Afterburner ile yapabilirsin ancak senin sorunun farklı gibi, yine de bi MSI Afterburner indir öyle deneyelim.

PC daha önce başka bir ekran kartı ile kullandıysan gölgelendirici önbelleği ile ilgili problem yaşamış olabilirsin.

Aşağıdaki linkten adımları incele ve uygula.

Ekran kartı sürücüsünü en güncelde kullanmanı 25.3.1 tavsiye ederim, aynı ekran kartını kullanıyoruz ve ben en az 1 yıldır sürücülerle alakalı hiçbir problem yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı