Merhaba Gençler Ben maksimum 8000 TL bütçeyle bir bilgisayar topladım sizce sistem nasıl bir de sistem montaj gibi bir video gönderebilirseniz sevinirim
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim bazı parçaları sizin dediğinizle değiştirdim ama işlemci beni çok aşıyor AMD Ryzen 5 2600'ü FP olduğunu duyduğum için koydum eğer sizin dediğinizi alırsam bütçem yetmiyor