Merhaba arkadaşlar, toplayacağım bilgisayarın yavaş yavaş sonuna geldim. Sizden ricam bu bileşenlere uygun bir PSU. Ben ASUS ROG STRIX 650W 80+ Gold olarak düşünmüştüm, siz ne önerirsiniz, ve topladığım bileşenleri nasıl buldunuz? Eksi ve artı yönlerini konuşabilirsek sevinirim.
Bu arada hala kasa bulamadım arkadaşlar... NZXT CA-S340W-W3 Beyaz/Mor mid Tower kasa almayı düşünüyorum ama fiyatı çok yüksek diye düşünüyorum. Önerebileceğiniz hava akışı iyi olan kasa varsa önerilerinize açığım. Teşekkür ederim şimdiden.
Cooler Master Mcb-b511d-kgnn-rga Tempered Argb Led 3x120 Mesh Kasa-psu Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu ürün sizi hiç üzmeyecektir. Fakat fiyatı seçtiğiniz kasadan daha pahalı ama değeceğini düşünüyorum. Ayrıca seçtiğiniz PSU'nunda kaliteli olduğunu sıkıntı çıkartmayacağını düşünüyorum.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Alman işçiliği tavsiyemdir. Nadiren de olsa sesli çalışması hakkında bir kaç şikayet gelmiş başka bir eksisini görmedim