Görüntü kalitesi dayalı değil de FPS dayalı kullanmak istiyorum bilgisayarı, aklımdan o yüzden Full HD monitör almak geçiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23.6" 24GL650-B TN 1 Ms Full HD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync™ Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23.6" 24GL650-B TN 1 Ms Full HD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync™ Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Düzenleme: FPS dayalı kullanmak istiyorum demişsiniz. Sanırım First Person Shooter'dan bahsediyorsunuz. O halde ikinci monitör size daha uygun.
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Düzenleme: FPS dayalı kullanmak istiyorum demişsiniz. Sanırım First Person Shooter'dan bahsediyorsunuz. O halde ikinci monitör size daha uygun.
ViewSonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) FreeSync/GSync FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaslar zaten onereceklerimi onermis ama sunu da bilesin ki gecikme surelerini cok takmamalisin. Cunku arada ki farki anlayabilmen cok zor. Eger sadece FPS oyunlari oynuyorsan monitörlere bakarken TN panel var mi diye bak ama hem hikayeli hem FPS oyunlar oynayacagin diyorsan VA sadece hikaye diyorsan IPS panelli monitörlere bakmalisin lakin IPS monitörlerinde isik sizma sorunu varmis o yuzden cok onermem. Sana onerim VA panelleridir. Sonucta 7/24 FPS oyunlari oynayacak degilsin. Ayriyeten o sistem 2K oyun oynatir bu yuzden hem 2K hem VA panel hem de Curved hem de 144Hz'lik bir monitör ve butceyi de asmiyor;
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!