RX 5700 XT ve Ryzen 5 5600X PUBG Mobile oynatır mı?

Bütçe
8000

Ragnarokk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RX 5700 XT ve Ryzen 5 5600X veya Ryzen 5 3600 işlemci ile rahatça akıcı bir şekilde PUBG Mobile oynayabilir miyim?

O sistemle oynayamayacaksan kimseninin oyunu oynayamaması lazım mantıken. Oynarsın kısaca.

Umarım şaka yapıyorsunuzdur, o sistem Cyberpunk 2077'yi Ultra'da oynatıyor be, onun hakkı PUBG Mobile mi ?

Sen o sistemle ultrada PUBG Steam, CoD Warzone oynarsın. Konu kesin troll.

Arkadaşlar RX 5700 XT ve Ryzen 5 5600X veya Ryzen 5 3600 işlemci ile rahatça akıcı bir şekilde PUBG Mobile oynayabilir miyim?

1- Troll olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam!
2- Gerçek PUBG'yi bile oynatır. Hatta uçurur.

Sen o sistemle Ultra'da PUBG Steam, CoD Warzone oynarsın. Konu kesin troll.

Yok hocam ne trolü merak ettim testler kafa karıştırıcı ondan ama emülatör sorunlu ondan konu açtım.
Umarım şaka yapıyorsunuzdur, o sistem Cyberpunk 2077'yi Ultra'da oynatıyor be, onun hakkı PUBG Mobile mi ?

Yok hocam merak ettim sadece çünkü sistemi topladığımda oynayacağım bir oyun PUBG Mobile'de o yüzden kimse testini çekmemiş.

Yok hocam ne trolü merak ettim testler kafa karıştırıcı ondan ama emülatör sorunlu ondan konu açtım.

O zaman ona göre cevap vereyim: Rahat rahat oynarsın çünkü sistemin çok iyi emülatörle de sorunsuz oynarsın.

O sistemi PUBG Mobile'de harcama bence.Sadece PUBG Mobile oynayacaksan 1650 bile seni çok rahat götürür.Örnek olarak bende 940MX ilk pcye geldiğinde 1 kere oynamıştım en düşük ayarlarda 60fps alıyordu 900p çözünürlükte yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…