RX 5700 XT ve Ryzen 7 3800X sistem nasıl?

balky

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Ekran kartı: MSI Radeon RX 5700 XT Mech OC 8 GB 256Bit GDDR6 ekran kartı (Radeon RX 5700 XT Mech OC)

Anakart: Gigabyte X570-UD 4000MHz(OC) DDR4 AM4 M.2 HDMI PCI-e 4.0 ATX RGB anakart.

RAM: Kingston HyperX Fury DDR4 16 GB(2x8GB) 3600MHz HyperX Fury bellek RAM (HX436C17FB3K2/16)

İşlemci: AMD Ryzen™ 7 3800X 3.9GHz (Turbo 4.5GHz) 8 Core 16 threads 36MB cache AM4 işlemci (Wraith Prism RGB soğutuculu)

Kasayı kendim görüp alacağım. Belki 144Hz monitör. Bu sistemi toplamaya karar verdim arkadaşlar. Ne dersiniz? Yaklaşık 8.5-9 civarı tutacak

Anakart daha iyi seçilebilir. Mech model ekran kartı önermem, eski serisi sorunluydu. GP modelde düzelttiler. Gaming X tercih edin derim.

Ayrıca diğer bileşenler nedir?
Hocam yazamadım kusura bakma. Anakart ne önerirsin. Ekran kartını
MSI RADEON RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256bit AMD Ekran Kartı

olarak değiştirdim. Diğer bileşenler derken?

Sistem ne amaçla kullanılacak oyun içinse dengesiz olmuş biraz.

Sapphire pulse tavsiye ederim, anakart olarak da asus prime, İşlemci ise 3700x ile arasındaki fiyat farkını hak etmiyor diye düşünüyorum.

Sistem ne amaçla kullanılacak oyun içinse dengesiz olmuş biraz.
evet hocam oyun için toplamaya çalışıyorum. Çok uzun zamandır piyasayı takip etmedim. ekran kartı hariç diger parçaları tavsiyeyle seçtim. İşlemci ve ekran kartı iyi sanırım. ana kartıda tomahawkla değiştiricem. dengesiz olan kısmı nedir biraz açabilirmisiniz?

Asus B550 TUF Plus, MSI B550 Tomahawk modellerine bakabilirsin anakart olarak.
Hocam benimn sonradan yazdıgım ekran kartı iyi değil mi?

3800X 5700XT için çok güçlü bir işlemci. Oyuncu sistemi toplanıyorsa öncelik ekran kartında olmalı bence. İşlemciden kısıp ekran kartına vermelisiniz.

Sapphire pulse tavsiye ederim, anakart olarak da asus prime, İşlemci ise 3700x ile arasındaki fiyat farkını hak etmiyor diye düşünüyorum.
Benim seçtiğim ekran kartı iyi değlmi hocam?
3800X 5700XT için çok güçlü bir işlemci. Oyuncu sistemi toplanıyorsa öncelik ekran kartında olmalı bence. İşlemciden kısıp ekran kartına vermelisiniz.
şu kısmı anlamadım. benim rx 5700 xt kotu bir ekran kartı mı ki? bu anakartla uyumsuzluk mu yaşarım?

Benim seçtiğim ekran kartı iyi değlmi hocam?

şu kısmı anlamadım. benim rx 5700 xt kotu bir ekran kartı mı ki? bu anakartla uyumsuzluk mu yaşarım?
Şöyle ki, modellern hepsi aynı grafik kartı, aralarındaki fark soğutma performansı oluyor ve çok küçük bir mhz farkı oluyor. Seçtiğiniz ekran kartının sizi üzeceğini sanmıyorum.
Şöyle ki, modellern hepsi aynı grafik kartı, aralarındaki fark soğutma performansı oluyor ve çok küçük bir mhz farkı oluyor. Seçtiğiniz ekran kartının sizi üzeceğini sanmıyorum.
Parçalarınızda da uyumsuzluk söz konusu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…