Jessepinkmanyo Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 50 21 Kasım 2020 #11 SHER-LOCKED dedi: Aynı model bende de var. Hiçbir şey yapmadan kartın üzerindeki Switch yoluyla OC BIOS seçip OC edebilirsiniz kartı. Genişletmek için tıkla... Peki ısınma konusunda çok fark gördünüz mü? Eğer ısınma yapmıyorsa ben de yapayım.
SHER-LOCKED dedi: Aynı model bende de var. Hiçbir şey yapmadan kartın üzerindeki Switch yoluyla OC BIOS seçip OC edebilirsiniz kartı. Genişletmek için tıkla... Peki ısınma konusunda çok fark gördünüz mü? Eğer ısınma yapmıyorsa ben de yapayım.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.243 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #12 Jessepinkmanyo dedi: Peki ısınma konusunda çok fark gördünüz mü? Eğer ısınma yapmıyorsa ben de yapayım. Genişletmek için tıkla... Pek dikkat etmedim ona. Siz 1 kereliğine deneyebilirisiniz? Çok fark varsa silent mode kullanırsınız. 1 kere OC etmekten bir şey olmaz.
Jessepinkmanyo dedi: Peki ısınma konusunda çok fark gördünüz mü? Eğer ısınma yapmıyorsa ben de yapayım. Genişletmek için tıkla... Pek dikkat etmedim ona. Siz 1 kereliğine deneyebilirisiniz? Çok fark varsa silent mode kullanırsınız. 1 kere OC etmekten bir şey olmaz.
Jessepinkmanyo Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 50 21 Kasım 2020 #13 SHER-LOCKED dedi: Pek dikkat etmedim ona. Siz 1 kereliğine deneyebilirisiniz? Çok fark varsa silent mode kullanırsınız. 1 kere OC etmekten bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor? Bios ayarları üzerinden mi?
SHER-LOCKED dedi: Pek dikkat etmedim ona. Siz 1 kereliğine deneyebilirisiniz? Çok fark varsa silent mode kullanırsınız. 1 kere OC etmekten bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor? Bios ayarları üzerinden mi?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.243 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #14 Jessepinkmanyo dedi: Nasıl yapılıyor? BIOS ayarları üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, kartın üzerinde sol tarafta fiziksel bir BIOS Switch tuşu mevcut. Onu üstüne OC mode tarzı bir şey yazan kısma çekin.
Jessepinkmanyo dedi: Nasıl yapılıyor? BIOS ayarları üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, kartın üzerinde sol tarafta fiziksel bir BIOS Switch tuşu mevcut. Onu üstüne OC mode tarzı bir şey yazan kısma çekin.
Jessepinkmanyo Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 50 21 Kasım 2020 #15 SHER-LOCKED dedi: Hayır, kartın üzerinde sol tarafta fiziksel bir BIOS Switch tuşu mevcut. Onu üstüne OC mode tarzı bir şey yazan kısma çekin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim deneyeceğim
SHER-LOCKED dedi: Hayır, kartın üzerinde sol tarafta fiziksel bir BIOS Switch tuşu mevcut. Onu üstüne OC mode tarzı bir şey yazan kısma çekin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim deneyeceğim