RX 5700 XT vs 2060 Super

Bu adamın dedikleri tam sizleri anlatıyor.

Bu kart bana geldiği ilk günden beri arızalıysa bu kartı benmi bozdum? Fabrikadan çıktığı gibi elime böyle geldiyse bu kart fabrika çıkışı arızalı demek. Bu sorunu çözmesi gerekende kullanıcılar değil üretici firmadır.

Son düzenleme:
@Akerfeldt Hatırladığım kadarıyla kartı garantiye göndermiştiniz, bi' cevap gelmedi mi? Kart problemliyse para iadesi veya değişim alırsınız zaten.

Adamlar zaten her hafta yeni driver çıkartıyorlar. Sizin mesajınızda demek istediğiniz bu kartlar hatalı üretilmiş gibi bir anlayışa yol açıyor. Ben uyumsuz parçalardan bahsetmedim, sadece Wattman hatasının PSU'dan da kaynaklanabileceğini söyledim, ve bu uyumsuzlukla alakalı bir şey değil, PSU'nun kendisi ile alakalı.

@Akerfeldt Hatırladığım kadarıyla kartı garantiye göndermiştiniz, bi' cevap gelmedi mi? Kart problemliyse para iadesi veya değişim alırsınız zaten.
Kartı gönderdim, yaşadığım sorunları oynadığım oyunları yazdım, ayriyetten e-posta yoluyla hatanın videosunuda çekip gönderdim. Buna rağmen kartta sorun yok diyip geri kargolarlarsa harbi çıldıracağım artık.
Alıntıladığım mesajda sizi derken tek sizi kastetmemiştim aslında. Benim mesajımda demek istediğim gayet açık bu kartlarda bir hata var. Siz bahsetmediniz ama önceki konularda herkesin ağzında aynı laf.

Popüler cümle ise şu ''Sende oldu diye herkeste olacak diye birşey yok'' ve ''Teknoloji İşi Şans İşi''

Hocam yararı oluyor diye söylüyorum, kart performanslı ancak rog strix rx5700xt almama rağmen 77 dereceyi görüyor max 78 e çıktığını görmedim ancak alıcaksan msi gaming x rx5700xt almanı öneririm. Sıcaklık konusun da baya iyi. Ben kendime aldığım rog strix rx 5700xt yi bu sıcaklıklardan dolayı iadeye gönderdim ve şuan tekrardan nvdia ya döndüm, iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…