Y yusnu Ziyaretçi 14 Aralık 2019 #21 Nvidia düşünürsen buna bakabilirsin, AMD alacaksan ekran kartsız alıp(monitörü değişip), ekran kartını kendi attığın linkten alabilirsin. Aradaki 250-300 TL'yi de monitöre eklersin
Nvidia düşünürsen buna bakabilirsin, AMD alacaksan ekran kartsız alıp(monitörü değişip), ekran kartını kendi attığın linkten alabilirsin. Aradaki 250-300 TL'yi de monitöre eklersin
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 14 Aralık 2019 #22 Silinen üye dedi: Nvidia düşünürsen buna bakabilirsin, AMD alacaksan ekran kartsız alıp(monitörü değişip), ekran kartını kendi attığın linkten alabilirsin. Aradaki 250-300 TL'yi de monitöre eklersin Eki Görüntüle 473135 Genişletmek için tıkla... Anakartıda biraz yükseltirsek bomba gibi bir sistem olur bu.
Silinen üye dedi: Nvidia düşünürsen buna bakabilirsin, AMD alacaksan ekran kartsız alıp(monitörü değişip), ekran kartını kendi attığın linkten alabilirsin. Aradaki 250-300 TL'yi de monitöre eklersin Eki Görüntüle 473135 Genişletmek için tıkla... Anakartıda biraz yükseltirsek bomba gibi bir sistem olur bu.
Y yusnu Ziyaretçi 14 Aralık 2019 #23 Akerfeldt dedi: Anakartı da biraz yükseltirsek bomba gibi bir sistem olur bu. Genişletmek için tıkla... Bütçe sınırda kaldığı için dokunmadım hiç ona.
Akerfeldt dedi: Anakartı da biraz yükseltirsek bomba gibi bir sistem olur bu. Genişletmek için tıkla... Bütçe sınırda kaldığı için dokunmadım hiç ona.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 14 Aralık 2019 #24 Tolga Samet dedi: @Joseph37 Isınma sorunu olamaz, 225W TDP'li bir kart için her iki model de yeterli. Kasa da fena sayılmaz. Problem olacağını sanmıyorum. Hangi model hakkında şikayet okudunuz? Genişletmek için tıkla... Mobilde olduğum için şu an paylaşamıyorum ama forumda biraz araştırarak bir sürü ısınmayla ilgili şikayet bulabilirsiniz.
Tolga Samet dedi: @Joseph37 Isınma sorunu olamaz, 225W TDP'li bir kart için her iki model de yeterli. Kasa da fena sayılmaz. Problem olacağını sanmıyorum. Hangi model hakkında şikayet okudunuz? Genişletmek için tıkla... Mobilde olduğum için şu an paylaşamıyorum ama forumda biraz araştırarak bir sürü ısınmayla ilgili şikayet bulabilirsiniz.
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 14 Aralık 2019 #25 Silinen üye dedi: Bütçe sınırda kaldığı için dokunmadım hiç ona. Genişletmek için tıkla... Valla keşke bütçeyi biraz daha arttırıp o anakartıda yükseltsek. Çok iyi bir sistem bu fazlasıyla iyi yani.
Silinen üye dedi: Bütçe sınırda kaldığı için dokunmadım hiç ona. Genişletmek için tıkla... Valla keşke bütçeyi biraz daha arttırıp o anakartıda yükseltsek. Çok iyi bir sistem bu fazlasıyla iyi yani.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 16 Aralık 2019 #26 Tolga Samet dedi: @Joseph37 Gigabyte olan biraz daha iyi olacaktır soğutma açısından, sığsın diye Sapphire Pulse seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 fanlı model kasaya sığar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2019
Tolga Samet dedi: @Joseph37 Gigabyte olan biraz daha iyi olacaktır soğutma açısından, sığsın diye Sapphire Pulse seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 fanlı model kasaya sığar mı?
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2019 #27 @Joseph37 Kasaya değil de bütçeye sığsın diye seçmiştim, kasaya her türlü sığar zaten.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 16 Aralık 2019 #28 Tolga Samet dedi: @Joseph37 Kasaya değil de bütçeye sığsın diye seçmiştim, kasaya her türlü sığar zaten. Genişletmek için tıkla...
Tolga Samet dedi: @Joseph37 Kasaya değil de bütçeye sığsın diye seçmiştim, kasaya her türlü sığar zaten. Genişletmek için tıkla...