Şu an elimde bilgisayar olmadığı için almak istiyorum açıkçası elimdeki monitor.
HP 27XQ 27" 144Hz 1MS 2K bir monitör
Acaba yeni ekran kartlarını ne zaman satışa sunucaklar bir bilgimiz var mı? Veya en kötü 5700xt alsam ikinci el olarak satamaz mıyım az kullanılmış şekilde o şekildede upgrade yapabilirim fiyat farkı problem değil aşırı fiyat farkı ödiyiceğimide sanmıyorum düşünceniz nedir acaba?
Yani kısaca aslında şöylede bir şey sorabilirim herkese. Hangi sistemi almak daha performanslı ve ileri dönük olur? Sinerjiye +400 lira ile toplam fiyatı 8.5 olduğu zamana 3600 MHz Corsair veganance RGB Pro RAM ekleyebiliyorum ikisi de aynı fiyat oluyor eklediğim zaman.
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/vAhW-CKpgnk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Sinerji White Intel i9 11900K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun