RX 5700 XT vs GTX 1080 Ti vs RTX 2070 Super

Gaming gecesinde XFX modeli 3500 liraya düşmüştü.
Hocam o düşen modelin internette 100 derece olduğu videolar mevcut. Geçenlerde Asus Dual RTX 2070S EVO modeli 4000'e düşmüştü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
6:12
ikinci el fiyatına satıyorlar resmen çok iyi fiyat ama diğer yazarların da dediği gibi vida problemi vardı diye hatırlıyorum.
3060 Ti ne kadar olur acaba o da merak konusu.
Vida problemi çözülünce bile ROG STRIX bir kartın 75 derece civarı çalışması normal değil.

Son düzenleme:
5700 XT için düşündüğüm modeller, Gigabyte Gaming OC-MSI Gaming X-Sapphire Nitro+.
Özellikle Gigabyte modeli çok güzel fiyatlara bulunabiliyor.

5700 XT için düşündüğüm modeller, Gigabyte Gaming OC-MSI Gaming X-Sapphire Nitro+.
Özellikle Gigabyte modeli çok güzel fiyatlara bulunabiliyor.
Ben de o üç model arasında kalmıştım. Fakat aralarından en ucuz olan Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC bile 4300 TL. Onun yerine iyi soğutmalı bir RTX 2070S almanız çok daha iyi olacaktır.

Ben de o üç model arasında kalmıştım. Fakat aralarından en ucuz olan Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC bile 4300 TL. Onun yerine iyi soğutmalı bir RTX 2070S almanız çok daha iyi olacaktır.
2070S modellerinde de MSI XS Ventus ya da Asus Dual modellerine bir türlü ısınamadım ya.

2070S modellerinde de MSI XS Ventus ya da Asus Dual modellerine bir türlü ısınamadım ya.
MSI Ventus'un tasarımı olsun soğutması olsun ben de pek sıcak bakmıyorum. Fakat yenilenmiş Dual modellerinin tasarımı bence güzel ve soğutması da gayet iyi. Kart yükte 70 dereceyi geçmiyor. Fan hızı ise 1400-1500 RPM.

Gigabyte Gaming OC modeli daha çok hoşuma gitti fiyat olarak da daha ucuz sanırım.

ROG 5700XT serisi önermeyin sorunlu bir model bence bu karşılaştırma da 2070 Super al.
3060 Ti ve Rx 6800'ün fiyatları hakkında net bir bilgi olsa duruma göre karar vereceğim ama emin olamıyorum.
Büyük bir indirim olmadığı sürece RX 6800’ün çıkmasını bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…