ikinci el fiyatına satıyorlar resmen çok iyi fiyat ama diğer yazarların da dediği gibi vida problemi vardı diye hatırlıyorum.
3060 Ti ne kadar olur acaba o da merak konusu.
Ben de o üç model arasında kalmıştım. Fakat aralarından en ucuz olan Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC bile 4300 TL. Onun yerine iyi soğutmalı bir RTX 2070S almanız çok daha iyi olacaktır.
Ben de o üç model arasında kalmıştım. Fakat aralarından en ucuz olan Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC bile 4300 TL. Onun yerine iyi soğutmalı bir RTX 2070S almanız çok daha iyi olacaktır.
MSI Ventus'un tasarımı olsun soğutması olsun ben de pek sıcak bakmıyorum. Fakat yenilenmiş Dual modellerinin tasarımı bence güzel ve soğutması da gayet iyi. Kart yükte 70 dereceyi geçmiyor. Fan hızı ise 1400-1500 RPM.
MSI Ventus'un tasarımı olsun soğutması olsun ben de pek sıcak bakmıyorum. Fakat yenilenmiş Dual modellerinin tasarımı bence güzel ve soğutması da gayet iyi. Kart yükte 70 dereceyi geçmiyor. Fan hızı 1400-1500 RPM'dir.
3060 Ti ve Rx 6800'ün fiyatları hakkında net bir bilgi olsa duruma göre karar vereceğim ama emin olamıyorum.
Büyük bir indirim olmadığı sürece RX 6800’ün çıkmasını bekleyeceğim.