Ben 2.el alacağım bu kartı satacağım da sence hangisi:
MSI Ventus RTX 2070 Super OC mi
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super OC mi?
Aralarında kaldım Gigabyte alayım diyorum hem de 3 fanlı diye ama NVIDIA chipsetli olmasına rağmen Radeon'daki SketchUp'da vs tasarım prog. Sorunlar yaşar mıyım?
Ben 2.el alacağım bu kartı satacağım da sence hangisi:
MSI Ventus RTX 2070 Super OC mi
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super OC mi?
Aralarında kaldım Gigabyte alayım diyorum hem de 3 fanlı diye ama NVIDIA chipsetli olmasına rağmen Radeon'daki SketchUp'da vs tasarım prog. Sorunlar yaşar mıyım?
Gigabyte da windforce almanı önermem msi ventus modeli de sıcaklık sorunları yaşıyordu yanlış hatirlamıyorsam. O programların nvdiaya destegi olup olmadığından emin değilim.
5700 xt gücellemeyle birlikte güçlendi ve daha iyi performans verir.
Acelen yoksa 6000 serisini beklemeni tavsiye ederim.
Daha henüz yeni 2080 ti alıp nvidianın 3000 serisi sunumunu izleyen ve pişman olan arkadaşlarla aynı duruma düşmeni istemem )
2060S ile 2070S arası performansı var 5700 XT'nin ama NVIDIA tarafında RTX, DLSS 2.0, nvenc, CUDA vs gibi teknolojiler var ve driver konusunda da daha iyi ve daha sorunsuz ama hiçbirini alma RTX 3060'ı bekle ve özellikle DLSS için NVIDIA tercih edilir.
Yapay zeka ve GeForce RTX Tensor Çekirdeklerinin gücüyle DLSS 2.0, oyunlarınız için yeni bir performans ve görsel düzeyi sağlıyor; şimdi MechWarrior 5: Mercenaries’de ve bu hafta Control’e de geliyor.
www.nvidia.com
Bu arada 1080 Ti, net bir şekilde 5700 XT'den her konuda daha iyidir.
Yanlış hatırlamıyorsam Sapphire Nitro+ RX 5700XT yeni driverıyla beraber RTX 2070 dercesinde performans veriyordu hem de daha ucuz bence tercih edilmesi gereken bir ekran kartı.
RX 5700 XT sorunlu bir kart forumda araştırın isterseniz sayfalarca konu var ayrıca şu zamanda artık 1080 almayın bekleyin 3000 serisi çıkıyor direkt ona bakın.
RX 5700 XT sorunlu bir kart forumda araştırın isterseniz sayfalarca konu var ayrıca şu zamanda artık 1080 almayın bekleyin 3000 serisi çıkıyor direkt ona bakın.
Evet sorunlu bir kart değişim olsun diye çabalıyorum şuan kartın. Bana o zaman önerdiler kimse sorunlu vs demedi. Ben size söylüyorum almayın, aldırtmayın!