İnternetten baktım biraz araştırdım FPS testlerini falan gözlemlediğim kadar RX 5700 XT daha iyi gibi geldi ama daha fazla ısınıyor diye gördüm neyse (Ryzen bir işlemciyle birlikte) sizce AMD RX 5700 XT mi yoksa RTX2060 mı? Sebepleri ile açıklarsanız sevinirim.
Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş. Isınma konusuna açıklık getireyim; düzgün bir model alırsan aşırı ısınma falan olmaz. Düzgün modelden kastım ne? MSI Gaming X, Sapphire Nitro+ gibi modeller.
5700XT daha güçlü bir kart. Isınma sorunu her modelde olmaz. Kasanın hava akışı iyi olursa, zaten sorun teşkil etmiyor. Yazılım sorunları bazı kullanıcılarda mevcut.
Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş. Isınma konusuna açıklık getireyim; düzgün bir model alırsan aşırı ısınma falan olmaz. Düzgün modelden kastım ne? MSI Gaming X, Sapphire Nitro+ gibi modeller.
RT 5700 XT tabiki. Ama 2070 Super ile kıyaslasaydın bazen kafa kafa geldiklerini görebilirdin. Ancak rtx2070 super ortalamada öne geçerdi sahip olduğu artı teknolojiler sebebiyle.
Rx5600xt, rtx2060'dan %3-4 daha güçlü ortalama olarak. Isınma olarak yine rx5600xt daha yeni ve daha az ısınıyor. Fiyatı eğer uygunsa amd tercih ederdim. Bütçem varsa rtx2060super alırdım.