Yorumlar şaka mı şoka uğradım RTX 2060 bi tık önde diyen mi dersin neler neler. Bu konu tartışmaya açık bir konu bile değil 5700 XT'nin rakibi 2070super'dir. İmkanınız varsa kesinlikle 5700XT almalısınız.
Açıkçası Sapphire nitro+ için en azından 600-650w olabilir eğer bütçeniz varsa PSU yu da güncelleyebilirsiniz ki incehesap indirimlerinde 700w PSU lar 500tl ye kadar düşüyo bu ayarda birşey alırsanız uzun bı süre daha sizi götürebilir. Tabi bütçeniz varsa
NVIDIA'ya göre AMD şikayeti çok var. Şahsen ben de şikayetçiyim. Durmadan sürücü sıkıntısı çıkıp duruyor. Bende ki sıkıntı hala bitmedi. i5 işlemcimi takıyorum ekran kararıyor i3'ü takıyorum bir sıkıntı yok.
Açıkçası Sapphire Nitro+ için en azından 600-650W olabilir eğer bütçeniz varsa PSU'yu da güncelleyebilirsiniz ki İncehesap indirimlerinde 700W PSU'lar 500TL'ye kadar düşüyor bu ayarda bir şey alırsanız uzun bir süre daha sizi götürebilir. Tabi bütçeniz varsa.
NVIDIA'ya göre AMD şikayeti çok var. Şahsen ben de şikayetçiyim. Durmadan sürücü sıkıntısı çıkıp duruyor. Bende ki sıkıntı hala bitmedi. i5 işlemcimi takıyorum ekran kararıyor i3'ü takıyorum bir sıkıntı yok.
Şuanda hala sürücü sıkıntısı yaşamanız ilginç ben sondan 2. Sürücü güncellemesi ile RX 5700 XT den aldığım tek tük sıkıntıları da atlattım. Tekrar kontrol edebilirsiniz. Nitro+ modelini kullanıyorum.
Şu anda hala sürücü sıkıntısı yaşamanız ilginç ben sondan 2. sürücü güncellemesi ile RX 5700 XT'den aldığım tek tük sıkıntıları da atlattım. Tekrar kontrol edebilirsiniz. Nitro+ modelini kullanıyorum.
Anladım. Dediğim gibi biraz düşük kalabilir. O yüzden en azından 600 öneririm ama siz biraz daha araştırabilirsiniz.