RX 5700 XT vs RTX 2070 Super

Dediğim gibi tek düşündüğüm yetermi Cyberpunk 2077 ye.

Dediğim gibi tek düşündüğüm yetermi Cyberpunk 2077 ye.
Fazlasıyla yeter. Nisan 2020'ye kadar oyun dünyasını grafiksel anlamda sallayacak bir gelişme olacağını sanmıyorum. Olsa bile Cyberpunk 2077 artık yapım aşamasını tamamlama sürecine girmiştir herhalde.

Fazlasıyla yeter. Nisan 2020'ye kadar oyun dünyasını grafiksel anlamda sallayacak bir gelişme olacağını sanmıyorum. Olsa bile Cyberpunk 2077 artık yapım aşamasını tamamlama sürecine girmiştir herhalde.

Eğer yetmezse aldığım fiyattan size satarım o zaman

Hocam Newegg Amerika mı Çin menşeili bir shop mu? Orda gördüğümüz fiyat komple vergi dahil kargo dahil fiyatı mı olur ?

Eğer bütçen yeterse hiç düşünmeden 2080 tercih etmelisin bana kalırsa

Hocam Newegg Amerika mı Çin menşeili bir shop mu? Orda gördüğümüz fiyat komple vergi dahil kargo dahil fiyatı mı olur ?
ABD Kanada sanırım Newegg. Listeli olarak bakınca KDV siz fiyat üstüne tıklayınca ürünün tüm vergiler dahil fiyat çıkıyor. Başka ücret odenmiyor aynı Amazon mantığı.
5-10 FPS ve Ray Tracing için 100$ fazla vermek mantık dışıdır.
Aynı fiyata olursa dedim zaten, TR fiyatları aynı olur çıkışta muhtemelen.

Oyundan oyuna +7 FPS, oyundan oyuna -7 FPS veren 2070 Super'i hele ki o fiyatta 5700XT yerine tercih etmeyi doğru bulmuyorum. Kötü bir kart değil fakat aynı güçteki karta neden 100$ fazla verelim ? Bazı arkadaşlar Ray tracing demiş fakat onuda gereksiz bulmaktayım, 2019'dayız ve bu teknoloji oturmuş, hazır bir teknoloji bile değil. İleride de bu kart ile kullanamayacağınız bir şey zaten.

120$ fazla verip aynı performansı almayı manıklı bulmuyorum, 5700XT'nin diğer markaların çıkardığı modelleri oldukça iyi, soğutmaları mükemmel. Olması gerektiği gibi.

Cyberpunk 2077'yi her ikiside oynatacak, hani super oynatacakta, XT kasacak gibi bir şey yok. Aralarında +%7- -%7 fark var, bazı oyunlarda 2070S alırken, bazısında 5700XT almakta, size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…