Stepne Kilopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #31 ksn dedi: RTX 2080 aldım rezil oldum. Lanet olsun bu RTX modellerine. İade ettim 5700 XT aldım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun yaşadınız?
ksn dedi: RTX 2080 aldım rezil oldum. Lanet olsun bu RTX modellerine. İade ettim 5700 XT aldım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun yaşadınız?
ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #32 Stepne dedi: Ne gibi bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içinde droplar oluyordu. Aniden GPU kullanımı düşüyordu. Oyunlardan soğudum resmen. Arkadaş dan ödünç VEGA 56 ekran kartı alıp test ettim hiç bir sorun olmadığını gördüm ve iade ettim.
Stepne dedi: Ne gibi bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içinde droplar oluyordu. Aniden GPU kullanımı düşüyordu. Oyunlardan soğudum resmen. Arkadaş dan ödünç VEGA 56 ekran kartı alıp test ettim hiç bir sorun olmadığını gördüm ve iade ettim.