RX 5700 XT vs RX 6700 XT vs RTX 3060 Ti

1Emin1

Hectopat
Arkadaşlar RX 6700 XT kaç TL olur? 5700 XT almak mi yoksa 6700 XT beklemek mi gerek? Arada ne kadar fiyat farkı olur? Çünkü 6800 falan cok pahalı oldu. 6700 XT umarım 5700 XT'den çok pahalı olmaz. RX 6700 XT, 5700 XT'den ne kadar performanslı olur? Referans kart Türkiye'de satılacak mı? Çünkü 6800'un falan referans kartı satılıyor ve referans kartların sıcaklığı çok mu olur? Bir de RTX 3060 Ti fiyat ve performansı RX 5700 XT ve RX 6700 XT'ye göre nasıl olur? Ben bilişim okuyorum 10. sinifim. Yaz tatilinde bilgisayar almayi düşünüyordum ama biraz gecikti. Bu Zen 3, RDNA 2 falan alırım diye düşündüm ama çok pahalı oldular. Simdi de yavaş yavaş PC'de programlara başlıyoruz. Artık almam lazım o yüzden soruyorum. Beklesem mi RX 6700 XT'yi veya 3060 Ti'ı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm modellerin çıkmasını beklemelisin bence zamanın var ise. Çünkü artık rekabet var ve fiyatlar belirleyici unsur oldu. İki marka da farklı strateji izleyip belki ara model çıkarıp belki fiyat indirimine gidebilirler. 3060 Ti şu an olması gereken fiyatın çok üstünde satılıyor. Bence beklemelisin.

Ben RX 5700 XT ve RTX 3060 Ti arasında kaldım son parçam eksik artık 2-3 aydır ekran kartı bekliyorum hangisini alayım bilmiyorum aralarında 1350 TL fark var.

3060 Ti ile 5700 XT'yi karşılaştırmak bir nevi RX 570 ile 1050'yi karşılaştırmak gibi bir şey. 4500'e Galax modeli çıkacak Teknobiyotik'te onu bekleyin.

Aldınız mı kart?
Keske alsaydim cok iyi olcakti zamaninda mediamark ta 5700 xt gaming x i 4100 e alcaktik kart onay vermedi bizde alamadik annem yarin alirim dedi bende o gun yeni ekran kartlarinin cikcani ekran karti almaya gitmeden once gormustum ama bosverdim mediamarkt a gittik kart onay vermeyincede eve geldik yeni ekran kartlarini biraz arastirdim yeni lerinden birini aliriz dedim ama demez olaydim zamaninda 4100 olan 5700 xt gaming x su an piyasada yok olsada en 8-9k cunku asusun dual rx 5700 unu bile 11k dan indirimle 8k ya satiyorlar eger alsaydik o zaman simdi satip mis gibi kâr ederdik yada etherium kazardim cunku 5700 xt madencilikte cok iyi birde sogutmasi iyi ama keske alsaydik diyorum simdi de piyasanin ucuzlamasini bekliyoruz olmadi annem in arkadasi var mart - nisan gibi gelebilirmis Türkiye ye belki ona getirtiriz diye dusunuyorum sizce ekran karti Almanya dan gelirse bi sikinti olur mu gumruk vergisi, garanti durumu da nasil oluyo mesela uluslararasi garanti isi oluyo mu oluyosa bir sorum var bi konu gormustum birisinin msi laptop u vardi yurtdisi bozulmus 1 yil uluslararasi garantisini kullanip tamir ettirmis surekli bozulmus adam demis bana yenisini verin msi da sadece tamir yapiliyo demis oyle bi sey var mi yani uluslararasi garanti degisimi kapsamiyo mu ?

Senin yazdığın zamanlar bana da 5700 öneriyolardı sonra AMD hakkında çok kötü yorum var bazıları kötülemeye çalışıyor diyorlarda genede arkamı sağlama alıp NVIDIA karar verdim 3050 / Ti modelleri geliyor AMD 6700, 6600 çıkartıyor onlar çıktımı piyasada bir düşüş yaşanabilir ben bekliyorum sende beklemelisin sadece ekran kartım eksik şu an benim de.

benim cpu, gpu ve psu eksik psu yu bekliyorum high powerinki stoga girsin ama bunuda keske zamaninda alsaydim 750 tl idi suan 900 falan gosteriliyo ama stoga girsin bide indirime girsin psu tamamdir. Cpu icinde r5 5600 gelince r5 3600 yaklasik bi 1500 e dusse alirim onuda hallederiz yada bunuda belki yurtdisindan alabiliriz, gpu da Turkiye de cok pahali buyuk ihtimal bunuda yurtdisindan aliriz ama senin cpu ve gpu larin uluslararasi garantisi ile ilgili bi bilgin varmi amd ye yazdim dm den siteden garanti isletebilirsiniz diyo ama net bilgi yok ya koyuncu ya endeks diyo ama ulkemizin yasalari bisey yapiyo engelliyo mu ne bi seyler diyo, koyuncu elektronikten hem e - postya hemde dm e cevap yok, endeks e de hic yazmadim zaten urunler sifir bozuk olmaz duzgun kullanirsamda bozulmaz diye dusunuyorum ama ne olur ne olmaz garantisi oluyosa iyi olur yani. İnşAllah aliriz ne diyelim ama alaydim o rx 5700 xt yi bide etherium kasaydim cok iyi olurdu hatta kasayi atardim balkona acardim caminida pufur pufur koseyi donerdik d

Eğer RTX merakın yok ise karşılaştır ben hiç RTX kulkanmadığım için ucuz olanı alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…