RX 5700 XT'nin Hangi Modeli Sorunsuzdur?

Anarkatı Msi b450 gaming plus max veya asus b450 tuf pro ile değiştirebilirsiniz. Ramleride 3200mhz ile değiştirebilirsiniz. Psu için daha kaliteli bir seçim yapmanız iyi olacaktır. Kasa içinde önü mesh bir model seçebilirsiniz. Zira hem işlemci hemde ekran kartı baya ısı yayacaklar.

6000 TL bütçeli bir kasa arıyordum da sadece oyun için önerebileceğiniz toplu kasa satan bir yer var mı ?

Sapphire 5700 XT Nitro+ SE OC

Sorunsuz kullanmaktayım.
Isı veya başka bir şey yok.
i9 9900KS işlemciyle beraber keyifle kullanmaktayım.
Alacaksanız bu modeli size rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Kasayı ve Ssd yi değiştirmeye çalış. O fiyat bandında crucial bx500 ssd alabilirsin. Kasanın hava akışı kötü diye biliyorum bide Micro atx bi Anakart kullandığından parçalar birbirine yakın ve ısı birikimi artacaktır. Önü mesh panel kasaları tavsiye ederim. Mb511 ler iyi bu konuda

Anakartı biraz yükseltmenizi tavsiye ederim. B450 orta segment bir anakart alabilirsiniz. B450'lerin alt segment anakartları ile ilgili Sosyal'de çok fazla sorun okudum tavsiye etmiyorum artık. Zaten orta segmenti ile en alt segmenti arasında 100 lira fark var. Bütçe kısıtlı olabilir farkındayım ama sonuç olarak bir kere alınıyor bu melet isterim ki sorun yaşamayın.

James Donkey SSD'den memnun olanda var olmayanda var. Kingston, Sandisk gibi firmalara bakabilirsiniz bu konuda.

Sharkoon kasa yerine Aerocool Aero One kasaya bakabilirsiniz. Güç kaynağı olarakta Sharkoon'un 650 W Gold Zero olan modelini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…