Berat_11 Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Bütçem düşük sistemi aldıktan sonra zamanla yükseltmeyi planlıyorum, sizce güzel performans verir mi? Alınır mı? Feuer - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Bütçem düşük sistemi aldıktan sonra zamanla yükseltmeyi planlıyorum, sizce güzel performans verir mi? Alınır mı? Feuer - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.493 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Hayır alınmaz. Ekran kartını 2. el alıp diğer parçaları 0 alabilirsin.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 4 Mart 2025 #3 Berat_11 dedi: Bütçem düşük sistemi aldıktan sonra zamanla yükseltmeyi planlıyorum, sizce güzel performans verir mi? Alınır mı? Feuer - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bütçe yoksa AM5 APU alabilirsiniz bu seviyede bir sistemin ikinci el fiyatı 10k bile etmeyebilir. Ekran kartı güçlü(hemen hemen RX6600 gücünde) fakat nesil olarak eski.
Berat_11 dedi: Bütçem düşük sistemi aldıktan sonra zamanla yükseltmeyi planlıyorum, sizce güzel performans verir mi? Alınır mı? Feuer - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bütçe yoksa AM5 APU alabilirsiniz bu seviyede bir sistemin ikinci el fiyatı 10k bile etmeyebilir. Ekran kartı güçlü(hemen hemen RX6600 gücünde) fakat nesil olarak eski.