RX 5700XT 4200 TL'ye alınır mı?

Bütçe
4.500

Şan özşaho

Kilopat
Rampage 500 watt Bronze 80 Plus PSU, i7 7700 işlemcim ve GTX 1050 Ti ekran kartım var; ekran kartımı güncellemek istiyorum. Bütçem 4-4.5k ve 2.el sitesinde 4.200TL'ye RX 5700XT ekran kartı buldum, FurMark testi bana oldukça iyi geldi ama sizin de incelemenizi isterim. Bugün 4900'e RX6600 sattıklarını da öğrendim ama o ekran kartıyla ilgili herhangi bir soru sormadım çünkü bütçemi aşıyordu ve en ufak bir indirim bile yapamayacakları söylediler.
Almayı planladığım RX 5700XT FurMark testi de şu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rampage 500 watt Bronze 80 Plus PSU, i7 7700 işlemcim ve GTX 1050 Ti ekran kartım var; ekran kartımı güncellemek istiyorum. Bütçem 4-4.5k ve 2.el sitesinde 4.200TL'ye RX 5700XT ekran kartı buldum, FurMark testi bana oldukça iyi geldi ama sizin de incelemenizi isterim. Bugün 4900'e RX6600 sattıklarını da öğrendim ama o ekran kartıyla ilgili herhangi bir soru sormadım çünkü bütçemi aşıyordu ve en ufak bir indirim bile yapamayacakları söylediler.
Almayı planladığım RX 5700XT FurMark testi de şu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU uzun vadede sıkıntı çıkarabilir onun dışında alinabilir

RX 6600 var 5K bandında sarı sitede 4.5 bile bulabilirsin belki.

4.5K'ya bulduklarını hepsi İstanbul dışı, Param Güvende ile gönderildi yapmıyorlar, yapan olsa bile Param Güvende işlem ücreti 530TL olduğundan bana gelişi 5K'ya denk geliyor, bir tane İstanbul içi bulmuştum ancak kart Sapphire markayı ve çok ısınıyorum fanlar %70 civarında kullanılıyordu.

3.5-4K arasına bulunabilir. Birisi 3750TL'den bulmuştu alınır mı diye soruyordu bugün. Araştır bulursun.

RX 5700'ü bende geçen haftalarda o fiyata görmüştüm ama güncel Param Güvende ile gönderimi kabul eden uygun fiyatlı başka ilan bulamadım bulduklarımında FurMark testi pek iyi geçmedi, RX 5700XT'yi 4200'e bulunca ve FurMark testi güzel geçince forumdakilere bir sormak istedim.

Bulursun uyguna. Ben 2 ay önce 3500 TL'ye Param Güvende'li bulmuştum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı