RX 5700XT AFMF desteği gözükmüyor

emrullahcakar

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 6-7 ay önce Sapphire Pulse Radeon RX 5700XT kartımla AFMF açtığımı hatırlıyorum. Bilgisayarıma format attım sürücüleri yükledim ama Radeon Software üzerinde AFMF'yi açmak için gerekli yeri bulamadım. Yanlış driver yüklemiş olabilir miyim?

Sistem özelliklerim:

AMD Ryzen 5 2600.
ASUS Prime B450M K
Samsung 256 GB M.2
Kingston 16 GB 3200MHz RAM.
Sapphire Pulse Radeon RX 5700XT.

AFMF 2 ile birlikte "Tam ekranda = RX 6000 serisi, hertürlü ekranda = RX 7000 serisi" desteklemekte sadece. Birde AMD Adrenalin 24.9.1 olması lazım en düşük.

Yani ekran kartınız desteklemiyor.

Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Adrenalin 24.10.1 kullanıyorum. AFMF 2'nin sadece 6000-7000 serisi ve aynı mimarideki GPU'larda kullanılabildiğini biliyorum. Ama daha önce zaten AFMF 2 değil AFMF 1'i kullandığımı hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorda olabilirim. İnternette AFMF 1'in destek listesini bulamadım. Ama daha önce kullandığıma eminim.

Sorun değil hocam.

İlk AFMF hakkında bir tek bunu bulabildim:
En eski veri gördüğüm ve ozamanda sadece RX 7000 serisi için mevcutmuş. AFMF yerine farklı bir şey kullandığınız sanırım ama işin sonunda hertürlü AFMF gitti ve 2. versiyonu geldi. İlk versiyondan eser yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…