RX 5700XT Ethereum Kazım Performansı Nasıl Yükseltilir?

Beyazıt Vettel

Hectopat
Yer
Rize/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 9 3900X Anakart: MSİ Prestige X570 Creation Ekran Kartım: Asus ROG Strix 3070TI 8GB RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 8x4 32 GB 3600 MHz SSD: Seagate Firecuda 510 1 TB HDD: Seagate IronWolf 8 TB 7200 RPM Kasa: Gamepower Warcry 9 RGB Fan PSU: Zalman ZM1000-ETB 1000 W 80+ Gold Monitör: Asus VG27V 165 Hz 1 ms Mouse: Steel Series Rival 3 Kablosuz Klavye: Steel Series Apex 5 Kulaklık: Steel Series Arctis 1 İphone 13 P
ASUS ROG STRIX RX 5700XT ekran kartına sahibim ve dünden itibaren babamla kazıma başladık ama MH/S değerini arttırmak istiyoruz. Neler yapabiliriz?

OC yapıp voltajı düşürebilirsiniz, böylece daha düşük enerjiyle daha yüksek kazanç sağlayabilirsiniz. (Eğer yanlış biliyor isem özür dilerim.)

OC yapıp voltajı düşürebilirsiniz, böylece daha düşük enerjiyle daha yüksek kazanç sağlayabilirsiniz. (Eğer yanlış biliyor isem özür dilerim.)

OC GPU Tweak üzerinden yapabilir miyim? (uzağım biraz bu işlere nasıl yapıldığını bilmiyorum)

OC GPU Tweak üzerinden yapabilir miyim? (uzağım biraz bu işlere nasıl yapıldığını bilmiyorum)
Maalesef onu bilmiyorum, fakat BİOS'dan yapabilirsiniz. Onun dışında belki Radeon Software'den yapılıyordur, ona da bakmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…