RX 5700XT furmak testinde 100 derece oluyor

Peki teşekkürler ederim yardımlarınız için yarın kendim deneyeceğim sanırım herkes basit olduğunu söyledi Mx-4 veya Mx-6 mi alayım termal macun
Şahsen ben MX-4 sürdüm ama MX-6 alın, biraz daha katı olduğu için ekran kartına daha uygun.

Peki teşekkür ederim hocam
Şahsen ben MX-4 sürdüm ama MX-6 alın, biraz daha katı olduğu için ekran kartına daha uygun.

Arkadaşlar abim kıytirik bir macun almış power Master diye hiç yoktan iyidir dedim kullandım 70 lerde gezmeye başladı içindeki macun toz olmuş bildiğin teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleme:
Bende işyerinden almıştım macun HY-** diye birşey 62 den 72 lere çıktı mx-6 ya geçince düzeldi sıcaklıklar. Macun önemli yani.

Bende işyerinden almıştım macun HY-** diye birşey 62 den 72 lere çıktı mx-6 ya geçince düzeldi sıcaklıklar. Macun önemli yani.
İdareten kullanacağım almış boşa gitmesin diye kullandım değiştireceğim yakinda

Arkadaşlar abim kıytirik bir macun almış power Master diye hiç yoktan iyidir dedim kullandım 70 lerde gezmeye başladı içindeki macun toz olmuş bildiğin teşekkürler yardımlarınız için.
Kaliteli macunu pek fiziksel olarak alamazsınız. Çoğunlukla 50 gramlık ürünler var piyasada. İlla İnternetten alacaksınız yani.
Ziyan olmasın diyede bitirmeye çalışmayın, o bitmeden son kullanma ömrü biter.
Her türlü ziyan oluyor yani.

Sürüldükten birkaç ay sonrada gene sıcaklıkları yükseliyor. Normal macunlar 1 yıl sonra yükselmeye başlıyor çoğunlukla.

İfadeler: Vio
Tek kullanmaya bitti zaten bir kaç aya değerler yükselirse Mx 6 surecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…