RX 5700XT için 650W PSU yeterli mi?

Aerocool VX Plus 500W kullanıyorum uzun zamandır ve memnunumda ama elime RX 5700XT geçti PSU yeterli gelmiyor. FurMark testi başlattığım an sistem görüntüyü kesiyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Ekran kartının gücünü yaklaşık %20 oranında düşürünce bir sorun olmadan FurMark testini tamamlayabiliyor. Bu yüzden bir yakınımda olan Xigmatek X-Power 650W PSU'yu alayım diyorum yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada kartın teknik özellikleri mevcut 225 W watt yazıyor.
GTX 1080 ve Ryzen 2600X kullanan biriyim 650wat 80Plus Cooler Master PSU var yetiyor açıkçası.

80Plus ve korumaları olan güncel bir PSU 650 watt işinizi görür.

Burada kartın teknik özellikleri mevcut 225 W watt yazıyor.
GTX 1080 ve Ryzen 2600X kullanan biriyim 650wat 80Plus Cooler Master PSU var yetiyor açıkçası.

80Plus ve korumaları olan güncel bir PSU 650 watt işinizi görür.
Aslında şuan kullandığım PSU 12V kanalından 456W güç veriyor. Kağıt üstünde yeterli olması lazım ama dediğim gibi teste başlayınca görüntü gidiyor. Bu yüzden PSU yükselteyim diyorum.

Aslında şu an kullandığım PSU 12v kanalından 456W güç veriyor. Kağıt üstünde yeterli olması lazım ama dediğim gibi teste başlayınca görüntü gidiyor. Bu yüzden PSU yükselteyim diyorum.

Anakart değiştirip öyle dener misiniz benim eski anakartım sorunlu çıkmıştı.

2070s 215W TDP değerine sahip olduğu yazıyor tabii üstüne çıkmasıda mümkün.

2070s ile bir sorun yokken 5700XT ile FurMark testini başlatır başlatmaz görüntü gidiyor.

Kartı başka bir PC de dener misin belki Core arızalıdır 5700XT de bu sorun oldukça sık görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı