Merhaba bende RX 5700XT var, takas olarak Intel Arc A750 teklif geldi. Kabul etmeli miyim? Detaylı açıklama yazın, Intel kartlarda driver problemi falan var mı? Çok bilgim yok.
Hocam asla böyle bir hata yapmayın. Intel işlemcilerini geçtim ekran kartları bile sorunlu. Tabi bazı modelleri iyi bu model iyi ama size Nvidia veya Ryzen gibi şirketlerin ekran kartları kadar iyi performans vermez. İş ve oyun için giriş seviyesinde iyi performans verir. Ama ben 4k edit yapacağım veya sabahtan akşama kadar animasyon yapacağım diyiyorsan o zaman bu ekran kartı sana yetmeyebilir. İşlemciniz nedir hocam biz size ekran kartı önerelim.(Veya bütçe söyleyin)Merhaba bende RX 5700XT var, takas olarak Intel Arc A750 teklif geldi. Kabul etmeli miyim? Detaylı açıklama yazın, Intel kartlarda driver problemi falan var mı? Çok bilgim yok.
Evet hocam.5700XT çoğu oyunda daha yüksek FPS veriyor.
Dostum benim kartı da biri 5.5k’ya almak istiyor, satmayı düşünüyorum çünkü driver sürekli çöküyor. Açıkçası AMD tarafına çok hâkim değilim, çözüm var mıdır bilmiyorum varsa satmam zaten yoksa gtx almak zorunda kalcam.Hocam asla böyle bir hata yapmayın. Intel işlemcilerini geçtim ekran kartları bile sorunlu. Tabi bazı modelleri iyi bu model iyi ama size Nvidia veya Ryzen gibi şirketlerin ekran kartları kadar iyi performans vermez. İş ve oyun için giriş seviyesinde iyi performans verir. Ama ben 4k edit yapacağım veya sabahtan akşama kadar animasyon yapacağım diyiyorsan o zaman bu ekran kartı sana yetmeyebilir. İşlemciniz nedir hocam biz size ekran kartı önerelim.(Veya bütçe söyleyin)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.