RX 5700XT Model tavsiyesi

Hiç bir zaman marka fanboyluğu yapmamak gerek incelemeden test etmeden x marka iyidir y marka kötüdür diyemezsiniz. Sapphire rx 5700 xt nitro+ fiyat performans ürünüdür kim ne söylerse söylesin kanıtlar ortada

Hiç bir zaman marka fanboyluğu yapmamak gerek incelemeden test etmeden x marka iyidir y marka kötüdür diyemezsiniz. Sapphire rx 5700 xt nitro+ fiyat performans ürünüdür kim ne söylerse söylesin kanıtlar ortada
Aynen öyle. Maalesef ülkemizde özellikle MSI ve ASUS markalarının fanları çok. Hiç kimse araştırmıyor ve şekle aldanıyor.

Arkadaşlar merhaba yeni bir gelişme var arkadaşıma ekran kartı alacağımı belirttim. Onda asus rog strix gtx 1080 ti var sıfır almıştı temiz kullanır sadece oyun oynadı benimle birlikte garantisi yeni bitti daha kutulu faturalı sıfır ayarında 3.125 TL anlaştık siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında almalımıyım ?

Garantisiz halde 3125 fazla bence. 3-4 ay önce 6 ay garantili ROG 1080Ti görmüştüm 3000'e. Size kalmış. 1080Ti güzel kart. Garantilik durum olur mu ilerde bilmiyorum.

Garantisiz halde 3125 fazla bence. 3-4 ay önce 6 ay garantili ROG 1080Ti görmüştüm 3000'e. Size kalmış. 1080Ti güzel kart. Garantilik durum olur mu ilerde bilmiyorum.
Kartı aldım denedim çok ısınıyordu geri verdim işime yaramadı rx 5700xt sorunlu diyorlar bütçeyi zorlayıp rtx 2070 super almalımıyım ?

Kartı aldım denedim çok ısınıyordu geri verdim işime yaramadı rx 5700xt sorunlu diyorlar bütçeyi zorlayıp rtx 2070 super almalımıyım ?
Yazılımsal sorunlar hala devam ediyor mu bilmiyorum ama Nitro+'da sorun yok. Bütçeyi o kadar zorlayabiliyorsan alabilirsin. 2070 Super sorunsuz kart. Bir de ısınma derken kaç derece?

Yazılımsal sorunlar hala devam ediyor mu bilmiyorum ama Nitro+'da sorun yok. Bütçeyi o kadar zorlayabiliyorsan alabilirsin. 2070 Super sorunsuz kart. Bir de ısınma derken kaç derece?
1080ti yük altında 80 dereceyi gördü 2070 Super bütcemi epey bir zorlayacak ama rx 5700xt cip sorunlu ise uğraşmak istemiyorum.

1080ti yük altında 80 dereceyi gördü 2070 Super bütcemi epey bir zorlayacak ama rx 5700xt cip sorunlu ise uğraşmak istemiyorum.
O kart yük altında 260W çekiyor. 5700XT'den ortalama 60-70W daha fazla. Derece bana çok fazla gelmedi. Furmarkda ise normal yani ama oyunda 70-74 arası seyreder diye düşünüyorum. Oyunda 80 ise fazlaymış. Çip olarak bir sorunu yok ve yabancı forumlarda Nitro+ ile ilgili bir sorun rastlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…