Merhaba haziran ayı veya temmuz ayı gibi bilgisayar toplamak istiyorum. Çizimciyim araba falan çiziyorum. Hem çizim hem oyun yani. Bilgisayarın toplanacağı yer Vatan, sinerji olursa daha iyi olur İtopya falan bulaşmak istemiyorum.
Haziran Temmuz gibi toplayacaksanız Ağustos'u bekleyin derim. RTX3000 serisi o zamanlarda çıkacak. Intel 10. Nesil yakın bir zamanda çıkacak. Karar vermek için çok erken şu anda...
İlkinin PSU ve SSD'sini kesinlikle değiştirmen lazım. Kasa konusunda arada kaldım. Aşağı yukarı öyle bir sistem çıkar Ben de Fusion 360 öğreniyorum, merak ettim tasarım işlerini. Küçükten başladım tatilde.
Bende küçüklüğümde başladım resim çizmeye. Arabalara merakım vardı. Bende bilgisayara yansıtayım dedim. Tasarladığım arabaları dijital ortamda çizmeye çalışacağım. Bir de oyun . Bilgisayar konusunda SSD'yi ne almam lazım?
Bende küçüklüğümde başladım resim çizmeye. Arabalara merakım vardı. Bende bilgisayara yansıtayım dedim. Tasarladığım arabaları dijital ortamda çizmeye çalışacağım. Bir de oyun . Bilgisayar konusunda SSD'yi ne almam lazım?
Hocam bu bütçede M2 SSD alınır. Adata SX8200, Samsung 970 serisi, Adata SX6000, Corsair MP510, Toshiba OCZ (Toshiba SSD önermiyorum ben, sağlık sorunları oluyor.) alınabilir, benim aklıma gelmeyen çok model vardır.
2-3 ay önceden şimdiden bir şey toplayıp o gün gelince ağzınızı açıp anca bakabilirsiniz. Fiyatlar aşırı yükseliyor. Aralık ayında topladığım sistem şuan toplamaya kalktığımda fazladan +1500 TL geliyor. Bence almadan 1-2 hafta önce liste çıkarmak daha mantıklı.
Hocam bu bütçede M.2 SSD alınır. Adata SX8200, Samsung 970 serisi, Adata SX6000, Corsair MP510, Toshiba OCZ (Toshiba SSD önermiyorum ben, sağlık sorunları oluyor.) alınabilir, benim aklıma gelmeyen çok model vardır.
2-3 ay önceden şimdiden bir şey toplayıp o gün gelince ağzınızı açıp anca bakabilirsiniz. Fiyatlar aşırı yükseliyor. Aralık ayında topladığım sistem şu an toplamaya kalktığımda fazladan +1500 TL geliyor. Bence almadan 1-2 hafta önce liste çıkarmak daha mantıklı.
2-3 ay önceden şimdiden bir şey toplayıp o gün gelince ağzınızı açıp anca bakabilirsiniz. Fiyatlar aşırı yükseliyor. Aralık ayında topladığım sistem şu an toplamaya kalktığımda fazladan +1500 TL geliyor. Bence almadan 1-2 hafta önce liste çıkarmak daha mantıklı.