ALFA CREW Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 RAM 16 GB 16CL 3200MHZ Ekran kartı XFX Radeon RX 5700 XT THICC III Anakart Asus Prime A320M-E İşlemci Ryzen 5 5600G Başlıkta da belirttiğim gibi yapmalı mıyım yoksa kendi elimle yapsam daha mi iyi performans verir? Not: OC yapmayı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardım ederse mutlu olurum.
Başlıkta da belirttiğim gibi yapmalı mıyım yoksa kendi elimle yapsam daha mi iyi performans verir? Not: OC yapmayı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardım ederse mutlu olurum.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.003 Çözümler 81 Yer Başkent 7 Nisan 2024 #2 UV yapın OC değilde.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 7 Nisan 2024 #3 Bu tarz şeyler WattMan hatasına baş çıkartabilir. O.c yapıp WattMan alan çok kişi var. AceTeq dedi: UV yapın OC değil de. Genişletmek için tıkla... U. V aynı şekil. 5000 Serisi zaten sıkıntılı. WattMan hatasına yol açabilir. Yaptıktan sonra bir sorun yaşamazsanız kullanmaya devam edebililrsiniz.
Bu tarz şeyler WattMan hatasına baş çıkartabilir. O.c yapıp WattMan alan çok kişi var. AceTeq dedi: UV yapın OC değil de. Genişletmek için tıkla... U. V aynı şekil. 5000 Serisi zaten sıkıntılı. WattMan hatasına yol açabilir. Yaptıktan sonra bir sorun yaşamazsanız kullanmaya devam edebililrsiniz.
ALFA CREW Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 AceTeq dedi: UV yapın OC değilde. Genişletmek için tıkla... UV ne oluyor tam olarak. Biraz cahilimde bu konuda açarsanız mutlu olurum Kaan Diktaş dedi: Bu tarz şeyler WattMan hatasına baş çıkartabilir. O.c yapıp WattMan alan çok kişi var. U. V aynı şekil. 5000 Serisi zaten sıkıntılı. WattMan hatasına yol açabilir. Yaptıktan sonra bir sorun yaşamazsanız kullanmaya devam edebililrsiniz. Genişletmek için tıkla... Wattman alırsam düzeltemez miyim ?
AceTeq dedi: UV yapın OC değilde. Genişletmek için tıkla... UV ne oluyor tam olarak. Biraz cahilimde bu konuda açarsanız mutlu olurum Kaan Diktaş dedi: Bu tarz şeyler WattMan hatasına baş çıkartabilir. O.c yapıp WattMan alan çok kişi var. U. V aynı şekil. 5000 Serisi zaten sıkıntılı. WattMan hatasına yol açabilir. Yaptıktan sonra bir sorun yaşamazsanız kullanmaya devam edebililrsiniz. Genişletmek için tıkla... Wattman alırsam düzeltemez miyim ?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 7 Nisan 2024 #5 ALFA CREW dedi: UV ne oluyor tam olarak. Biraz cahilimde bu konuda açarsanız mutlu olurum WattMan alırsam düzeltemez miyim? Genişletmek için tıkla... O.C işlemini geri kaldırarak çözersiniz. Klasik 5000 ve 500 Serisi AMD hataları.
ALFA CREW dedi: UV ne oluyor tam olarak. Biraz cahilimde bu konuda açarsanız mutlu olurum WattMan alırsam düzeltemez miyim? Genişletmek için tıkla... O.C işlemini geri kaldırarak çözersiniz. Klasik 5000 ve 500 Serisi AMD hataları.
ALFA CREW Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #6 Kaan Diktaş dedi: O.C işlemini geri kaldırarak çözersiniz. Klasik 5000 ve 500 Serisi AMD hataları. Genişletmek için tıkla... O zaman otomatik hız aşırtmayı kullanıyorum. Herhangi bir geri dönüşü olmayan bir sorun oluşmaz di mi ?
Kaan Diktaş dedi: O.C işlemini geri kaldırarak çözersiniz. Klasik 5000 ve 500 Serisi AMD hataları. Genişletmek için tıkla... O zaman otomatik hız aşırtmayı kullanıyorum. Herhangi bir geri dönüşü olmayan bir sorun oluşmaz di mi ?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 7 Nisan 2024 #7 ALFA CREW dedi: O zaman otomatik hız aşırtmayı kullanıyorum. Herhangi bir geri dönüşü olmayan bir sorun oluşmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaşanmaz. Dediğim gibi WattMan hatası yaşayabilirsiniz. Yaşarsanız da kapatın hız aşırtmayı.
ALFA CREW dedi: O zaman otomatik hız aşırtmayı kullanıyorum. Herhangi bir geri dönüşü olmayan bir sorun oluşmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaşanmaz. Dediğim gibi WattMan hatası yaşayabilirsiniz. Yaşarsanız da kapatın hız aşırtmayı.
ALFA CREW Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #8 Kaan Diktaş dedi: Yaşanmaz. Dediğim gibi WattMan hatası yaşayabilirsiniz. Yaşarsanız da kapatın hız aşırtmayı. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler
Kaan Diktaş dedi: Yaşanmaz. Dediğim gibi WattMan hatası yaşayabilirsiniz. Yaşarsanız da kapatın hız aşırtmayı. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler