RX 5700XT sistem bütün oyunlarda siyah ekran hatası veriyor

Ali.-.Alkan

Hectopat
RAM
Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5
SSD veya HDD modeli
James Donkey 480GB SSD ve Kingston 1000GB NVME SSD
Ekran kartı
Sapphire AMD RX 5700XT Nitro Plus
Anakart
Gigabyte A620M Gamingx
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Merhaba herkese. Öncelikle şimdiden bayramınız mübarek olsun. Oyunlara girdiğim zaman bir anda hiçbir hata vermeden siyah ekran alıyorum. Ne bir hata veriyor ne bir şey yapabiliyorum. Oyun açılırken ekran kartı fanı çalışıyor siyah ekrana geçtiği zaman fan RPM'i de düşüyor. League of Legends ve Team fight tactics dışında bütün oyunlarda yapıyor. Ne gibi bir sorun olabilir? Ekran kartı sürücümü güncelledim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

OCCT ile 15-30 dakikalık güç testi yapabilir misiniz?

Hocam hiçbir şey yapmadım. Sadece arka plan uygulamalarını devre dışı bıraktım. Zaten sadece Spotify ve bir uygulama daha varmış. Ondan sonra bir daha olmadı. Ama Dying Light 2 de oyundan atıyor. Hata vermiyor ekran kararıyor ama önceki gibi sistem kapatmama gerek kalmıyor Alt+Tab yapıp geçebiliyorum.

Hocam hiçbir şey yapmadım. Sadece arka plan uygulamalarını devre dışı bıraktım. Zaten sadece Spotify ve bir uygulama daha varmış. Ondan sonra bir daha olmadı. Ama Dying Light 2 de oyundan atıyor. Hata vermiyor ekran kararıyor ama önceki gibi sistem kapatmama gerek kalmıyor Alt+Tab yapıp geçebiliyorum.

Dediğim güç testini yapın müsait olduğunuzda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı