Kral Custom ayarları denedim hala 60 FPS altına düşebiliyor.Yüzde yüz low ayarlara alsam bile düşecek.İşlemci ve anakart 0 birde ya ben kafayı yiyeceğim.60 FPS altına düştümü kastığıda belli oluyor ben anlamadım bu işi?
Ultra ayarlar çok mantıklı değil sistemi gereksiz yoran öğeler çok mevcut.
Video'da görebilirsiniz ben Video'daki ayarları kullanıyorum sizde deneyebilirsiniz.
Kral Custom ayarları denedim hala 60 FPS altına düşebiliyor.Yüzde yüz low ayarlara alsam bile düşecek.İşlemci ve anakart 0 birde ya ben kafayı yiyeceğim.60 FPS altına düştümü kastığıda belli oluyor ben anlamadım bu işi?
VYSNC açtım bilerek.60 FPS süper oluyor,ama bir yer var oyunda son sahne benchmarkda tam dönüyor orada 60 fps 55 e düşüyor 60 a geri yükseliyor.Ben işlemci yükselttim 5600x e geçtim ve 0 anakartta 0.Ama neden 60 FPS alamıyorum ben bunu full low a çeksem yine aynı şeyi yapar.
Hocam VSYNC kapattım 60 FPS altına düşmedi 85-90-75-70 FPS'lerde gezdi.Benim monitor dandik bu arada 1440x900 FHD değil.60 HZ acaba monitorden mi kaynaklanıyor? VSYNC açınca rahat görünüyor.Ama VSYNC kapatınca 80 fps olsa bile kasıyor gibi bir görüntü veriyor herhalde yırtılma oluyor.Lan bütün 60 fps altına düşmesi monitör mü?