Bende de var bu. Sanırım ekran kartı sürücüsüyle alakalı, abartmıyorum 60'lara düştüğünü gördüm.R5 5600 & RX6700 XT sistem PUBG performansı değerlendirmesi
AMD'nin kendi uygulamasından video çektim, tabii ki ilk defa yaptığım için görüntü kalitesi iyi olmayabilir. Değerler normal mi? İşlemci ısısı yüksek, biliyorum. İnşallah halledeceğim onu. PC ilk geldiği zaman 23.2.2 drive'ı kurmuştum, 23.3.2 sürüme geçtiğimde sanki FPS azalmış ve daha çok...www.technopat.net
Dün internet bağlantımı keserek, grafik kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrardan yükledim. BIOS güncellemesini de öyle yaptım. Normalde sisin içinde FPS 200'den 60lara kadar düşerken bu sorunum çözüldü. Ancak FPS drop mevzusunu hala çözemedim.Hocam oynayan dropsuz oynuyor oyunu ama aynı sorun bende de var, FPS 70-80 civarındayken takılmalar oluyor. 3050Ti'lı bilgisayarı olan arkadaşımda da var sorun. Ne denediysem çözemedim ben de.
23.2.2 sürücüsünü deneyebilirsiniz, sanki onda daha azdı. Gerçekten sinir bozucu.Dün internet bağlantımı keserek, grafik kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrardan yükledim. BIOS güncellemesini de öyle yaptım. Normalde sisin içinde FPS 200'den 60lara kadar düşerken bu sorunum çözüldü. Ancak FPS drop mevzusunu hala çözemedim.
Hocam yayıncıları da takip ediyorum. Adamlarda 3080 ekran kartları filan var. FPSleri yüksek görünmesine rağmen yayına yansımadığı halde kendileri oyunun drop yediğini belirtiyorlar sık sık. Hatta bugün biri sistemi değiştirecekti isim vermek istemiyorum. Nasıl bir oyunsa senelerdir bitmedi sorunları ben anlam veremiyorumSapphire markası hariç aynı ekran kartımız var. Oyun yüklü olsaydı girip denerdim.
Endişelenmemek mi gerekiyor yani? Sizin monitör 2k mı peki?Hocam yayıncıları da takip ediyorum. Adamlarda 3080 ekran kartları filan var. FPSleri yüksek görünmesine rağmen yayına yansımadığı halde kendileri oyunun drop yediğini belirtiyorlar sık sık. Hatta bugün biri sistemi değiştirecekti isim vermek istemiyorum. Nasıl bir oyunsa senelerdir bitmedi sorunları ben anlam veremiyorum
Hayır 1080p 144hz monitör kullanıyorum. Endişelenmek GEREKİYOR bence çünkü bu sorunu hiç yaşamayan da bir çok kişi var. Genelde Intel+NVIDIA kombosu kullananlar pek sorun yaşamıyor gördüğüm kadarıyla. Biz AMD'nin acılı çocuklarıyız sanırımEndişelenmemek mi gerekiyor yani? Sizin monitör 2k mı peki?
Geçmese de alışmak gerekiyor o zaman.Hayır 1080p 144hz monitör kullanıyorum. Endişelenmek GEREKİYOR bence çünkü bu sorunu hiç yaşamayan da bir çok kişi var. Genelde Intel+NVIDIA kombosu kullananlar pek sorun yaşamıyor gördüğüm kadarıyla. Biz AMD'nin acılı çocuklarıyız sanırım