RX 5700XT sistem sıcaklık sorunu

hexago

Picopat
Daha fazla  
CPU oyunlarda minimum 70 derecede çalışıyor. AC Valhalla'da GPU 70-75 arası GPU 72 GPU temperature 2 ise 100 derecelerde bu sorunu nasıl çözebilirim ya da sıkıntı nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ekran kartım msı kasam ise power boost vk-t01B rgb 650w 80+

Aslında techopatın bir videosunda core performance boostu kapattıklarında gözle görülür bir sıcaklık düşüşü oluyordu. Core performance boostu kapattım ve şu an cpu max 53 dereceyi görüyor. Peki ya bu özelliği kapatmam performanstan ufak bir kayıp sağlayacak fakat uzun vadede daha büyük sorunlara yol açar mı?

Ekran kartım MSI kasam ise Power Boost VK-T01B RGB 650W 80+

Aslında techopatın bir videosunda Core performance Boost'u kapattıklarında gözle görülür bir sıcaklık düşüşü oluyordu. Core performance Boost'u kapattım ve şu an CPU Max 53 dereceyi görüyor. Peki ya bu özelliği kapatmam performanstan ufak bir kayıp sağlayacak fakat uzun vadede daha büyük sorunlara yol açar mı?

Simdi 75'i geçmiyorsa sorun yok current tempe bak sıcaklık programlarından 75 civarıyda iyidir yükte ama boşta 40-50 arası bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı