RX 5700XT sürücü sorunları devam ediyor mu?

Ancak şu an mevcut olan tüm Nvidia ve AMD kartları üzerinde tercih edilebilecek kartlar var. Sanırım önümüzdeki ay içinde RTX 3070 ve belki 3060 çıkar. Bunlar sadece tahminlere bakarsak daha mantıklı gibi duruyor.

Merhabalar. RX 5700XT almayı düşünüyorum. Driver sorunları devam ediyor mu bu modellerde? Kullananlar yorum yapabilir mi?
Sapphire RX5700XT Nitro modelini kullaniyorum. Sürekli driver hatasından ekranın donup kalması, arkadan seslerin gelmesi, masaüstüne atması gibi bir sürü sorunla karşılaştım. 1 buçuk aydır kart serviste, değisim olmasi için. Burada almanı önerirler ileride bir sorun yaşadığin zaman hic birini bulamazsın ortalıkta. Kesinlikle alma !

1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Sisteminizin geri kalan parçalarını belirtebilir misiniz?

1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Sisteminizin geri kalan parçalarını belirtebilir misiniz?
Ryzen 5 3600
Rx5700XT
GSkill 8×2 3600 Mhz
Tomahawk Max
600 W Psu
1 Tb HDD
500 GB SSD

Sistemde bir sıkıntı yok hata çıkan oyunların bazarında driverdan kaynaklandigini gosteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…