RX 5700XT ve Ryzen 5 3600X Sistem Toplama

HuNTeRLaV

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Paketleme
Böyle bir sistem olacak. Kafama takılan 3700X 8 cekirdek farkı biraz kafamı kurcalıyor. 3700X alasım var hala ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet iyi duruyor fakar Rampage marka ürünlerden uzak durulması gerekiyor zira iyi ürünler üretmiyorlar. İşlemciyi alabiliyorsanız tabii ki 3700X alın. Bu sisteme kasa olarak Cooler Master Mastercase Pro 5'i yakıştırdım. İşlemci soğutucuya gerek yok. Her iki işlemci modelinin içinden de gayet yeterli soğutmaya sahip soğutucu çıkıyor, ayriyetten 3700X'in içinden çıkan soğutucu RGB aydınlatmaya sahip.

Tskler öneri için 3600x 3700x çok video izledim oyunlarda kiyasladim fazla bir fps farkı olmuyor oyuna görede değiş kenlik gösteriyor 4 5 fps fark ediyor tek farki 8 cekirdek 3700x aradaki farkı rem verdim 4000 hmz rem aldim o aradaki fps farkını kapattım 3900 x 3bin TL altına düşerse onu alicam ilerliyen zamanlarda amd hırs yapıyor bu aralar intel geçmek için 3950x cikicak kasımda 3900x tahminim 3200 TL yada 2900 TL düşer gibi

3800x vs 3900x yayın + iş/oyun?

Son düzenleme:
Evet
İyi ki dün aldım indirim var ken fiyatlar uçmuş ateş gibi
  • Kasa kalitesiz.
  • İşlemci soğutucu gereksiz. İşlemciyle gelen soğutucu muhtemelen aldığınızdan iyidir. İade edebiliyorsanız edin.
  • Güç kaynağı daha iyi alınabilirdi.
Hayırlı olsun.

Yanlış Bilgilendirme
O soğutucunun bildiğim kadarıyla AM4 için bir aparatı gerekiyor. Ayrıca PSU bana göre yetersiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…