RX 5700XT vs RTX 2070 Super

Talha Karakaya

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Bütçeyi problem etmeksizin R5 3600X ile 2K oyunlarda kullanmak için bu iki karttan hangisini önerirsiniz? Nedeni ile beraber yazarsanız çok sevinirim.

Yanlış Bilgilendirme
Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette 2070 Super öneriyorum. Bu kadar para verip yazılım sorunuyla uğraşmak mantıksız olur.

2070 Super 5700XT'den daha güçlü.

@actanonverba 5700XT'nin kaliteli modelleri 3700-3900TL gibi fiyatlara satılıyor. 2070 Super'de üç aşağı beş yukarı bu fiyatlara bulunabiliyor.

Yanlış bilgilendirme. 5700XT, 2070' den daha güçlü ama 2070 Super' den yaklaşık %10 daha güçsüz. 2070S, 2080' ile aynı CPU' yu kullanıyor sadece ufacık kırpılmış halidir.
5700XT çıkalı kaç ay oldu insanlar hala yazılım sorunlarıyla uğraşıyor.
2070Super zaten daha güçlü bir kart ve RTX teknolojisine sahip. Fiyatı da aslında çok pahalı değil biraz piyasa araştırması ve biraz bekleyerek çok uyguna alınabiliyor. Gerçi şuan çindeki virüs yüzünden piyasa daha durgun.

kafamda msi gaming x 2070 super trio modeli var
kafamda msi gaming x 2070 super trio modeli var
incehesapın cuma indirimleridne bu kartlar inidimde oluyor mu kafamda msi gaming x 2070 super trio modeli var

Şöle söyleyim 2kda denedim daha demin 5700xt gaming x ryzen 7 2700x ile apexde full ayarda 140 fps alınıyor düşmeler felan tabi var ama ben amdnin kendi sıcaklık panelini açtım gpu junction temp nedir bilmiyorum ama 90 lara cıkıyor gpu current temp 70 lerde ama halen yazılımsal sıkıntılar oldugunu düsünüyorum bilen varsa banada yardımcı olabilir . Performansı iyi gibi . Tabiki bir amd kullanıcısı olarak yinede bütçe varsa 2070s yada 2070 öneririm daha stabildir büyük ihtimal

@Talha Karakaya Görsellik içinse bir şey diyemem. Aynı GPU ve benzer soğutma performansına sahipler. NVIDIA kartlarda genel olarak ısınma sorunu yok. Aradaki fiyat farkını vermeyi göze alıyorsan alabilirsin.
Şimdi gördüm attığın ürünü alternatif başka var mı güzel görünümüde güzel olusn istiyorum ama fiyatıda uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…